Χίμπλινγκερ: «Είχα έξι υπέροχα χρόνια στον Εργοτέλη»

Ο Μάριο Χίμπλινγκερ μίλησε σε ιστοσελίδα της Αυστρίας για την φετινή χρονιά του Εργοτέλη αλλά και για το «διαζύγιο» του με τους Κρητικούς.

Χίμπλινγκερ: «Είχα έξι υπέροχα χρόνια στον Εργοτέλη»

«Ο Εργοτέλης θα παίζει στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν και για τον λόγο αυτό αποφάσισα να φύγω. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια εκεί. Ο στόχος μας ήταν πάντα η ευρωπαϊκή έξοδος, ωστόσο φέτος μείναμε πολύ μακριά», τόνισε ο Αυστριακός αμυντικός στην ιστοσελίδα sport10.at.

Ο Χίμπλινγκερ, πρόσθεσε: «Πάντα έπαιρνα τα χρήματα μου, έστω και καθυστερημένα. Την τελευταία δόση δεν την έχω πάρει ακόμη, αλλά με διαβεβαίωσαν πως θα την πάρω».

Όσο για το μέλλον του: «Ο μάνατζερ μου αναζητά την επόμενη ομάδα μου. Αν υπάρξει κάποια πρόταση θα με ειδοποιήσει. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνεχίζει στην Ελλάδα».

COMMENTS