«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»
SHARE

«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»

Την καταλληλότητα των γηπέδων ελέγχει η αστυνομία για χάρη των Περιφερειών και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας απέστειλε επιστολή με 11 παρατηρήσεις στον Αστέρα Τρίπολης, για να λάβει απάντηση.

Την ευθύνη για την καταλληλότητα των γηπέδων φέρουν πλέον οι κατά τόπους Περιφέρειες, που με την βοήθεια της αστυνομίας διενεργούν ελέγχους προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Αυτό συνέβη και στην Τρίπολη, όπου η αστυνομική διεύθυνση απέστειλε την ΠΑΕ Αστέρας επιστολή με 11 σημεία παρατηρήσεων. Όμως οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα, και στις 11 παρατηρήσεις με επιστολή τους, τονίζοντας πως ελάχιστες φορές δημιουργήθηκαν επεισόδια σε αγώνες του Αστέρα και ευθύνη δεν έφερε ούτε το γήπεδο, ούτε καν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Εξάλλου, το γήπεδο έχει πάρει άδεια από κλιμάκια της UEFA και έχει φιλοξενήσει αγώνες εθνικών ομάδων και ουδέποτε εκφράστηκε κάποιο παράπονο.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αναλυτικά για την κάθε μια διαπίστωση του ελέγχου έχουμε τις παρακάτω απαντήσεις:

1. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχει φροντίσει ώστε ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου της να είναι καθαρός από υλικά. Δεν μπορεί όμως να φέρει ευθύνη για υλικά και αντικείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή πλησίον της οδού Τερτσέτη ή έξωθεν της θύρας 4, καθώς τα τμήματα αυτά δεν αποτελούν ιδιοκτησία της. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να είναι ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση του φίλαθλου κοινού από το γήπεδό της.

2. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης το τρέχον έτος μερίμνησε για την κατασκευή θύρας 4 αποκλειστικά φιλοξενούμενων 1.700 θέσεων, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου να απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδος μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια που η ομάδα βρίσκεται στη Super League φίλαθλοι της ομάδος μας δεν έχουν εμπλακεί σε επεισόδια. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη θύρα, για την οποία απευθύνεστε, δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Όσον αφορά τη δυνατότητα διέλευσης των αστυνομικών δυνάμεων η πρόσβαση στη θύρα 3 είναι απρόσκοπτη και μπορεί να επιτευχθεί από 3 διαφορετικές εισόδους. Προς πληροφορία σας, η ύπαρξη των συρματοπλεγμάτων αποσκοπεί μόνο στη φύλαξη των βοηθητικών γηπέδων έξωθεν της αθλητικής εγκατάστασης. Παρόλα αυτά αποτελεί κατά τη γνώμη μας ένα αξεπέραστο εμπόδιο για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων που θα επιχειρούσαν να προσελκύσουν το χώρο αυτό.

3. Η αθλητική εγκατάσταση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διαθέτει φυλασσόμενο παρκινγκ το οποίο σφραγίζεται μια μέρα πριν από την έναρξη του αγώνα και στο οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα εκτός αυτών στων οποίων αναφέρεστε.

4. Επίσης εντός της αθλητικής μας εγκατάστασης έχει προβλεφθεί η απρόσκοπτη είσοδος και έξοδος ασθενοφόρου καθώς και πυροσβεστικού οχήματος. Όσον αφορά τα αστυνομικά οχήματα δεν συντρέχει κανένας λόγος, και σε κανένα γήπεδο, να εισέλθουν εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

5. Η συγκεκριμένη παρατήρηση δεν αφορά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καθώς δεν μπορεί να παρέμβει στην ρυμοτομία της πόλης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οδός Αμυκλών στην οποία αναφέρεστε κάθε άλλο παρά κοντά βρίσκεται στην Αθλητική εγκατάσταση, και για την ακρίβεια απέχει σχεδόν 1000 μέτρα από αυτήν.

6. Όσον αφορά  την είσοδο θύρας 1 και της θύρας των παραγόντων αξίζει να αναφερθεί ότι μεσολαβεί χρονικό διάστημα άνω των 2 ωρών από τη στιγμή εισόδου των διαιτητών και των παραγόντων έως του ανοίγματος της θύρας για την είσοδο των φιλάθλων. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει για εναλλακτική απευθείας είσοδο διαιτητών και αντιπάλου ομάδας με θύρα που οδηγεί απευθείας στα αποδυτήρια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους διαιτητές και παρατηρητές. Όσον αφορά την έξοδό τους, η αποχώρησή τους γίνεται μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και ως εκ τούτου δεν εγκυμονεί κίνδυνους δημιουργίας επεισοδίων, καθώς έχει επέλθει η οριστική αποχώρηση των φιλάθλων από το χώρο αυτό.

7. Σας κάνουμε γνωστό ότι σε κανένα σύγχρονο γήπεδο του κόσμου αλλά και της Ελλάδας δεν υπάρχουν πλέον κιγκλιδώματα που να διαχωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες και αναφέρουμε ως παράδειγμα το γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ στο οποίο δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ επεισόδια. Η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων και όχι μέρος αυτών, όπως εμείς κακώς πράξαμε για την ικανοποίηση της Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μας έχει ζητηθεί επανειλημμένως τόσο από την UEFA όσο και από την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η ύπαρξη των κιγκλιδωμάτων εν έτος 2012 μας πηγαίνουν πίσω πάρα πολλά χρόνια και μας θυμίζουν άλλες εποχές, και πρέπει επιτέλους η αστυνομία να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι δεν είναι ζώα για να τους κλείνουμε σε κλουβιά.

8. Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει τριπλός διαχωρισμός με συρματοπλέγματα, ενισχυμένα μεταλλικά κιγκλιδώματα βαρέως τύπου και αγκαθωτά πλέγματα στο τελείωμά τους, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, δεν τα αναφέρει.

9. Εφόσον υπάρχει ξεχωριστή και απομονωμένη κερκίδα για  τους φιλοξενούμενους, ουδεμία ανάγκη δεν υπάρχει για  την τοποθέτηση χωρισμάτων μεταξύ των τμημάτων άνω των 2,5 μέτρων. Τα υφιστάμενα χωρίσματα είναι ήδη αρκετά ψηλά και ικανά για των διαχωρισμό των φιλάθλων, όπως γίνεται και στα υπόλοιπα γήπεδα. Η ύπαρξή τους εκ τω πραγμάτων αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο την στο διαχωρισμό των εισιτηρίων και την καλύτερη κίνηση των φιλάθλων.

10. Στη Δυτική πλευρά της κερκίδας των φιλοξενούμενων(θύρα 4) υπάρχει ήδη, χρόνια τώρα, τοιχίο ύψους περισσότερου από 5 μέτρων το οποίο διαχωρίζει τους φιλάθλους της θύρας 3 από τον πυλώνα φωτισμού και κατ' επέκταση από τους φιλοξενούμενους. Επίσης μεσολαβεί επιπρόσθετα διπλή περίφραξη με συρματόπλεγμα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και αγκαθωτό πλέγμα το οποίο διαχωρίζει ήδη τους φιλοξενούμενους από τον πυλώνα φωτισμού, και το οποίο ενισχύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου μετά από επιθυμία και συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Επίσης να αναφερθεί ότι ο υποσταθμός της ΔΕΗ δεν βρίσκεται στο σημείο αυτό, αλλά στην Βορειοανατολική πλευρά του γηπέδου (Θύρα 2) σε κατάλληλα προστατευμένο χώρο.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι: Το γήπεδό μας πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA και έχει επιθεωρηθεί και έχει εγκριθεί για την διεξαγωγή μεγάλων ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Όπως είναι γνωστό σε όλους το γήπεδό μας χρησιμοποιεί η Εθνική Ελπίδων σε μόνιμη βάση τα τελευταία χρόνια φιλοξενώντας Εθνικές ομάδες όπως της Αγγλίας, της Ιταλίας και προ μηνός της Γερμανίας καθώς και πολλών άλλων προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια σε όλα τα επίπεδα αρχής γενομένης από αυτό της ασφάλειας που διαθέτει. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πέραν της άδειας UEFA που διαθέτει το γήπεδο έχει επιθεωρηθεί ξεχωριστά από τους υπεύθυνους ασφαλείας των Εθνικών Ομάδων των χωρών που έχουν φιλοξενηθεί.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι στα 10 χρόνια λειτουργίας της εγκατάστασης μόνο τρεις φορές δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους και λογω των λιγοστών αστυνομικών δυνάμεων στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2007-2008 και με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010.

Ουδέποτε άλλοτε παρατηρήθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης».


Συλλαλητήριο Σύνταγμα: Προσοχή! - Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν
Συλλαλητήριο Σύνταγμα: Προσοχή! - Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν
Λουτσέσκου: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουμε»
Λουτσέσκου: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουμε»
Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί»
Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί»
Ατρόμητος: Με Κορτ στην Ξάνθη
Ατρόμητος: Με Κορτ στην Ξάνθη

 • Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:00Μόντε Κάρλο.
 • WRC 2018
  22:30Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιρτζίνια Καβαλίερς - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola
  23:30Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  23:40Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  23:45Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:25Ηράκλειο Κρήτης. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Μίλαν
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  01:00Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  02:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Μπαρτσελόνα
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  05:05Στιγμιότυπα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας
  05:20Παρακολουθείτε τους 71ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  05:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:00Μόντε Κάρλο.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  07:40Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  07:50Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  07:55Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  08:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  09:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  11:00All Star Διαγωνισμός Ταλέντων, Διαγωνισμός Τρίποντων, Διαγωνισμός Καρφωμάτων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Τσέλσι
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  12:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  13:00All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  14:30WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  14:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Τότεναμ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  16:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  16:45Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  17:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:50Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  19:25Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  19:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  20:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies