«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»
SHARE

«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»

Την καταλληλότητα των γηπέδων ελέγχει η αστυνομία για χάρη των Περιφερειών και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας απέστειλε επιστολή με 11 παρατηρήσεις στον Αστέρα Τρίπολης, για να λάβει απάντηση.

Την ευθύνη για την καταλληλότητα των γηπέδων φέρουν πλέον οι κατά τόπους Περιφέρειες, που με την βοήθεια της αστυνομίας διενεργούν ελέγχους προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Αυτό συνέβη και στην Τρίπολη, όπου η αστυνομική διεύθυνση απέστειλε την ΠΑΕ Αστέρας επιστολή με 11 σημεία παρατηρήσεων. Όμως οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα, και στις 11 παρατηρήσεις με επιστολή τους, τονίζοντας πως ελάχιστες φορές δημιουργήθηκαν επεισόδια σε αγώνες του Αστέρα και ευθύνη δεν έφερε ούτε το γήπεδο, ούτε καν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Εξάλλου, το γήπεδο έχει πάρει άδεια από κλιμάκια της UEFA και έχει φιλοξενήσει αγώνες εθνικών ομάδων και ουδέποτε εκφράστηκε κάποιο παράπονο.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αναλυτικά για την κάθε μια διαπίστωση του ελέγχου έχουμε τις παρακάτω απαντήσεις:

1. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχει φροντίσει ώστε ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου της να είναι καθαρός από υλικά. Δεν μπορεί όμως να φέρει ευθύνη για υλικά και αντικείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή πλησίον της οδού Τερτσέτη ή έξωθεν της θύρας 4, καθώς τα τμήματα αυτά δεν αποτελούν ιδιοκτησία της. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να είναι ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση του φίλαθλου κοινού από το γήπεδό της.

2. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης το τρέχον έτος μερίμνησε για την κατασκευή θύρας 4 αποκλειστικά φιλοξενούμενων 1.700 θέσεων, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου να απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδος μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια που η ομάδα βρίσκεται στη Super League φίλαθλοι της ομάδος μας δεν έχουν εμπλακεί σε επεισόδια. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη θύρα, για την οποία απευθύνεστε, δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Όσον αφορά τη δυνατότητα διέλευσης των αστυνομικών δυνάμεων η πρόσβαση στη θύρα 3 είναι απρόσκοπτη και μπορεί να επιτευχθεί από 3 διαφορετικές εισόδους. Προς πληροφορία σας, η ύπαρξη των συρματοπλεγμάτων αποσκοπεί μόνο στη φύλαξη των βοηθητικών γηπέδων έξωθεν της αθλητικής εγκατάστασης. Παρόλα αυτά αποτελεί κατά τη γνώμη μας ένα αξεπέραστο εμπόδιο για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων που θα επιχειρούσαν να προσελκύσουν το χώρο αυτό.

3. Η αθλητική εγκατάσταση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διαθέτει φυλασσόμενο παρκινγκ το οποίο σφραγίζεται μια μέρα πριν από την έναρξη του αγώνα και στο οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα εκτός αυτών στων οποίων αναφέρεστε.

4. Επίσης εντός της αθλητικής μας εγκατάστασης έχει προβλεφθεί η απρόσκοπτη είσοδος και έξοδος ασθενοφόρου καθώς και πυροσβεστικού οχήματος. Όσον αφορά τα αστυνομικά οχήματα δεν συντρέχει κανένας λόγος, και σε κανένα γήπεδο, να εισέλθουν εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

5. Η συγκεκριμένη παρατήρηση δεν αφορά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καθώς δεν μπορεί να παρέμβει στην ρυμοτομία της πόλης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οδός Αμυκλών στην οποία αναφέρεστε κάθε άλλο παρά κοντά βρίσκεται στην Αθλητική εγκατάσταση, και για την ακρίβεια απέχει σχεδόν 1000 μέτρα από αυτήν.

6. Όσον αφορά  την είσοδο θύρας 1 και της θύρας των παραγόντων αξίζει να αναφερθεί ότι μεσολαβεί χρονικό διάστημα άνω των 2 ωρών από τη στιγμή εισόδου των διαιτητών και των παραγόντων έως του ανοίγματος της θύρας για την είσοδο των φιλάθλων. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει για εναλλακτική απευθείας είσοδο διαιτητών και αντιπάλου ομάδας με θύρα που οδηγεί απευθείας στα αποδυτήρια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους διαιτητές και παρατηρητές. Όσον αφορά την έξοδό τους, η αποχώρησή τους γίνεται μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και ως εκ τούτου δεν εγκυμονεί κίνδυνους δημιουργίας επεισοδίων, καθώς έχει επέλθει η οριστική αποχώρηση των φιλάθλων από το χώρο αυτό.

7. Σας κάνουμε γνωστό ότι σε κανένα σύγχρονο γήπεδο του κόσμου αλλά και της Ελλάδας δεν υπάρχουν πλέον κιγκλιδώματα που να διαχωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες και αναφέρουμε ως παράδειγμα το γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ στο οποίο δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ επεισόδια. Η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων και όχι μέρος αυτών, όπως εμείς κακώς πράξαμε για την ικανοποίηση της Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μας έχει ζητηθεί επανειλημμένως τόσο από την UEFA όσο και από την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η ύπαρξη των κιγκλιδωμάτων εν έτος 2012 μας πηγαίνουν πίσω πάρα πολλά χρόνια και μας θυμίζουν άλλες εποχές, και πρέπει επιτέλους η αστυνομία να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι δεν είναι ζώα για να τους κλείνουμε σε κλουβιά.

8. Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει τριπλός διαχωρισμός με συρματοπλέγματα, ενισχυμένα μεταλλικά κιγκλιδώματα βαρέως τύπου και αγκαθωτά πλέγματα στο τελείωμά τους, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, δεν τα αναφέρει.

9. Εφόσον υπάρχει ξεχωριστή και απομονωμένη κερκίδα για  τους φιλοξενούμενους, ουδεμία ανάγκη δεν υπάρχει για  την τοποθέτηση χωρισμάτων μεταξύ των τμημάτων άνω των 2,5 μέτρων. Τα υφιστάμενα χωρίσματα είναι ήδη αρκετά ψηλά και ικανά για των διαχωρισμό των φιλάθλων, όπως γίνεται και στα υπόλοιπα γήπεδα. Η ύπαρξή τους εκ τω πραγμάτων αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο την στο διαχωρισμό των εισιτηρίων και την καλύτερη κίνηση των φιλάθλων.

10. Στη Δυτική πλευρά της κερκίδας των φιλοξενούμενων(θύρα 4) υπάρχει ήδη, χρόνια τώρα, τοιχίο ύψους περισσότερου από 5 μέτρων το οποίο διαχωρίζει τους φιλάθλους της θύρας 3 από τον πυλώνα φωτισμού και κατ' επέκταση από τους φιλοξενούμενους. Επίσης μεσολαβεί επιπρόσθετα διπλή περίφραξη με συρματόπλεγμα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και αγκαθωτό πλέγμα το οποίο διαχωρίζει ήδη τους φιλοξενούμενους από τον πυλώνα φωτισμού, και το οποίο ενισχύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου μετά από επιθυμία και συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Επίσης να αναφερθεί ότι ο υποσταθμός της ΔΕΗ δεν βρίσκεται στο σημείο αυτό, αλλά στην Βορειοανατολική πλευρά του γηπέδου (Θύρα 2) σε κατάλληλα προστατευμένο χώρο.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι: Το γήπεδό μας πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA και έχει επιθεωρηθεί και έχει εγκριθεί για την διεξαγωγή μεγάλων ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Όπως είναι γνωστό σε όλους το γήπεδό μας χρησιμοποιεί η Εθνική Ελπίδων σε μόνιμη βάση τα τελευταία χρόνια φιλοξενώντας Εθνικές ομάδες όπως της Αγγλίας, της Ιταλίας και προ μηνός της Γερμανίας καθώς και πολλών άλλων προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια σε όλα τα επίπεδα αρχής γενομένης από αυτό της ασφάλειας που διαθέτει. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πέραν της άδειας UEFA που διαθέτει το γήπεδο έχει επιθεωρηθεί ξεχωριστά από τους υπεύθυνους ασφαλείας των Εθνικών Ομάδων των χωρών που έχουν φιλοξενηθεί.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι στα 10 χρόνια λειτουργίας της εγκατάστασης μόνο τρεις φορές δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους και λογω των λιγοστών αστυνομικών δυνάμεων στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2007-2008 και με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010.

Ουδέποτε άλλοτε παρατηρήθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης».

Euroleague: Εκπληκτικό βίντεο της ΤΣΣΚΑ με πρωταγωνιστή Ιτούδη (video)
Euroleague: Εκπληκτικό βίντεο της ΤΣΣΚΑ με πρωταγωνιστή Ιτούδη (video)
Serie A: Τα πάντα για Κιέζα η Νάπολι
Serie A: Τα πάντα για Κιέζα η Νάπολι
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί
Χατζηγιοβάνης: «Οι ομάδες πρέπει να εμπιστεύονται τους Έλληνες»
Χατζηγιοβάνης: «Οι ομάδες πρέπει να εμπιστεύονται τους Έλληνες»

 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  10:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Μαργκαρίτα Γκασπαριάν
  14:45WTA 2018. BGL BNP Paribas Luxemburg Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Χρήστος Βασίλειου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  16:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, του Ολυμπιακού και της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας. Επίσης, δείτε αποκλειστικές συνεντεύξεις του Στεφάν Λάσμε αλλά και του Τζέιμς Γκιστ.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:155η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  22:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Σλοβενία - Κύπρος
  22:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • La Liga Specials - Docs E1
  22:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  23:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  23:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Λεβάντε
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:259η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  00:40Σπαθοβούνι.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:558η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:155η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Ράγιο Βαγιεκάνο
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:50Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  02:00Rakuten Japan Open Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Ίσνερ
  03:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χέρτα Βερολίνου
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E665
  04:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:00Στιγμιότυπα.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  07:10Υδάτινα σπορ.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:255η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:10Γιανγκσού, Κίνα. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:45Σπαθοβούνι.
 • RBAR 2018 - Magazine
  10:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Νυρεμβέργη
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  10:50Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • GP Confidential 2018 E20
  11:05Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  11:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Pick n' Roll
  11:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  11:50Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  13:05Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Καζινμπάρτσικα - ΠΑΟΚ
  13:25CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  13:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  14:05MotoGP Grand Prix Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  14:15Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  15:10MotoGP Grand Prix Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα (Ζ)
  16:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • GP Confidential 2018 E20
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  16:25Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  17:15Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  17:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  18:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  18:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E3
  19:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  20:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Ιαπωνίας
  20:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Σουζούκα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies