«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»
SHARE

«Ε όχι και ακατάλληλο το γήπεδο του Αστέρα!»

Την καταλληλότητα των γηπέδων ελέγχει η αστυνομία για χάρη των Περιφερειών και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας απέστειλε επιστολή με 11 παρατηρήσεις στον Αστέρα Τρίπολης, για να λάβει απάντηση.

Την ευθύνη για την καταλληλότητα των γηπέδων φέρουν πλέον οι κατά τόπους Περιφέρειες, που με την βοήθεια της αστυνομίας διενεργούν ελέγχους προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Αυτό συνέβη και στην Τρίπολη, όπου η αστυνομική διεύθυνση απέστειλε την ΠΑΕ Αστέρας επιστολή με 11 σημεία παρατηρήσεων. Όμως οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα, και στις 11 παρατηρήσεις με επιστολή τους, τονίζοντας πως ελάχιστες φορές δημιουργήθηκαν επεισόδια σε αγώνες του Αστέρα και ευθύνη δεν έφερε ούτε το γήπεδο, ούτε καν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Εξάλλου, το γήπεδο έχει πάρει άδεια από κλιμάκια της UEFA και έχει φιλοξενήσει αγώνες εθνικών ομάδων και ουδέποτε εκφράστηκε κάποιο παράπονο.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αναλυτικά για την κάθε μια διαπίστωση του ελέγχου έχουμε τις παρακάτω απαντήσεις:

1. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχει φροντίσει ώστε ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου της να είναι καθαρός από υλικά. Δεν μπορεί όμως να φέρει ευθύνη για υλικά και αντικείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή πλησίον της οδού Τερτσέτη ή έξωθεν της θύρας 4, καθώς τα τμήματα αυτά δεν αποτελούν ιδιοκτησία της. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να είναι ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση του φίλαθλου κοινού από το γήπεδό της.

2. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης το τρέχον έτος μερίμνησε για την κατασκευή θύρας 4 αποκλειστικά φιλοξενούμενων 1.700 θέσεων, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου να απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδος μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια που η ομάδα βρίσκεται στη Super League φίλαθλοι της ομάδος μας δεν έχουν εμπλακεί σε επεισόδια. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη θύρα, για την οποία απευθύνεστε, δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Όσον αφορά τη δυνατότητα διέλευσης των αστυνομικών δυνάμεων η πρόσβαση στη θύρα 3 είναι απρόσκοπτη και μπορεί να επιτευχθεί από 3 διαφορετικές εισόδους. Προς πληροφορία σας, η ύπαρξη των συρματοπλεγμάτων αποσκοπεί μόνο στη φύλαξη των βοηθητικών γηπέδων έξωθεν της αθλητικής εγκατάστασης. Παρόλα αυτά αποτελεί κατά τη γνώμη μας ένα αξεπέραστο εμπόδιο για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων που θα επιχειρούσαν να προσελκύσουν το χώρο αυτό.

3. Η αθλητική εγκατάσταση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διαθέτει φυλασσόμενο παρκινγκ το οποίο σφραγίζεται μια μέρα πριν από την έναρξη του αγώνα και στο οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα εκτός αυτών στων οποίων αναφέρεστε.

4. Επίσης εντός της αθλητικής μας εγκατάστασης έχει προβλεφθεί η απρόσκοπτη είσοδος και έξοδος ασθενοφόρου καθώς και πυροσβεστικού οχήματος. Όσον αφορά τα αστυνομικά οχήματα δεν συντρέχει κανένας λόγος, και σε κανένα γήπεδο, να εισέλθουν εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

5. Η συγκεκριμένη παρατήρηση δεν αφορά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καθώς δεν μπορεί να παρέμβει στην ρυμοτομία της πόλης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οδός Αμυκλών στην οποία αναφέρεστε κάθε άλλο παρά κοντά βρίσκεται στην Αθλητική εγκατάσταση, και για την ακρίβεια απέχει σχεδόν 1000 μέτρα από αυτήν.

6. Όσον αφορά  την είσοδο θύρας 1 και της θύρας των παραγόντων αξίζει να αναφερθεί ότι μεσολαβεί χρονικό διάστημα άνω των 2 ωρών από τη στιγμή εισόδου των διαιτητών και των παραγόντων έως του ανοίγματος της θύρας για την είσοδο των φιλάθλων. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει για εναλλακτική απευθείας είσοδο διαιτητών και αντιπάλου ομάδας με θύρα που οδηγεί απευθείας στα αποδυτήρια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους διαιτητές και παρατηρητές. Όσον αφορά την έξοδό τους, η αποχώρησή τους γίνεται μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και ως εκ τούτου δεν εγκυμονεί κίνδυνους δημιουργίας επεισοδίων, καθώς έχει επέλθει η οριστική αποχώρηση των φιλάθλων από το χώρο αυτό.

7. Σας κάνουμε γνωστό ότι σε κανένα σύγχρονο γήπεδο του κόσμου αλλά και της Ελλάδας δεν υπάρχουν πλέον κιγκλιδώματα που να διαχωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες και αναφέρουμε ως παράδειγμα το γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ στο οποίο δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ επεισόδια. Η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων και όχι μέρος αυτών, όπως εμείς κακώς πράξαμε για την ικανοποίηση της Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μας έχει ζητηθεί επανειλημμένως τόσο από την UEFA όσο και από την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η ύπαρξη των κιγκλιδωμάτων εν έτος 2012 μας πηγαίνουν πίσω πάρα πολλά χρόνια και μας θυμίζουν άλλες εποχές, και πρέπει επιτέλους η αστυνομία να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι δεν είναι ζώα για να τους κλείνουμε σε κλουβιά.

8. Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει τριπλός διαχωρισμός με συρματοπλέγματα, ενισχυμένα μεταλλικά κιγκλιδώματα βαρέως τύπου και αγκαθωτά πλέγματα στο τελείωμά τους, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, δεν τα αναφέρει.

9. Εφόσον υπάρχει ξεχωριστή και απομονωμένη κερκίδα για  τους φιλοξενούμενους, ουδεμία ανάγκη δεν υπάρχει για  την τοποθέτηση χωρισμάτων μεταξύ των τμημάτων άνω των 2,5 μέτρων. Τα υφιστάμενα χωρίσματα είναι ήδη αρκετά ψηλά και ικανά για των διαχωρισμό των φιλάθλων, όπως γίνεται και στα υπόλοιπα γήπεδα. Η ύπαρξή τους εκ τω πραγμάτων αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο την στο διαχωρισμό των εισιτηρίων και την καλύτερη κίνηση των φιλάθλων.

10. Στη Δυτική πλευρά της κερκίδας των φιλοξενούμενων(θύρα 4) υπάρχει ήδη, χρόνια τώρα, τοιχίο ύψους περισσότερου από 5 μέτρων το οποίο διαχωρίζει τους φιλάθλους της θύρας 3 από τον πυλώνα φωτισμού και κατ' επέκταση από τους φιλοξενούμενους. Επίσης μεσολαβεί επιπρόσθετα διπλή περίφραξη με συρματόπλεγμα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και αγκαθωτό πλέγμα το οποίο διαχωρίζει ήδη τους φιλοξενούμενους από τον πυλώνα φωτισμού, και το οποίο ενισχύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου μετά από επιθυμία και συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Επίσης να αναφερθεί ότι ο υποσταθμός της ΔΕΗ δεν βρίσκεται στο σημείο αυτό, αλλά στην Βορειοανατολική πλευρά του γηπέδου (Θύρα 2) σε κατάλληλα προστατευμένο χώρο.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι: Το γήπεδό μας πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA και έχει επιθεωρηθεί και έχει εγκριθεί για την διεξαγωγή μεγάλων ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Όπως είναι γνωστό σε όλους το γήπεδό μας χρησιμοποιεί η Εθνική Ελπίδων σε μόνιμη βάση τα τελευταία χρόνια φιλοξενώντας Εθνικές ομάδες όπως της Αγγλίας, της Ιταλίας και προ μηνός της Γερμανίας καθώς και πολλών άλλων προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια σε όλα τα επίπεδα αρχής γενομένης από αυτό της ασφάλειας που διαθέτει. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πέραν της άδειας UEFA που διαθέτει το γήπεδο έχει επιθεωρηθεί ξεχωριστά από τους υπεύθυνους ασφαλείας των Εθνικών Ομάδων των χωρών που έχουν φιλοξενηθεί.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι στα 10 χρόνια λειτουργίας της εγκατάστασης μόνο τρεις φορές δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους και λογω των λιγοστών αστυνομικών δυνάμεων στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2007-2008 και με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010.

Ουδέποτε άλλοτε παρατηρήθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης».

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Σε ποιες περιοχές
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Σε ποιες περιοχές
Αρχηγική ομιλία Μέσι: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Champions League» (video)
Αρχηγική ομιλία Μέσι: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Champions League» (video)
Βόλος – Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: Είχαμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε – Τη σκότωσα για να λυτρωθεί
Βόλος – Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: Είχαμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε – Τη σκότωσα για να λυτρωθεί
Παναθηναϊκός: Εκπέμπει SOS!
Παναθηναϊκός: Εκπέμπει SOS!

 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • WRC 2018
  07:15Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  07:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  07:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  08:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ίντερ
  08:15Κύπελλο UEFA 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • RBAR 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  09:45Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  10:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:00Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  11:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  13:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:10Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  14:35UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  14:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  14:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E14
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  16:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:15Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μαριουπόλ - Μπορντό
  16:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Moto3 2018
  17:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  17:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Αφιέρωμα: Lionel Messi
  18:00Οι καλύτερες στιγμές του Λιονέλ Μέσι της περασμένης σεζόν στην LaLiga Santander. (Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.)
 • Moto2 2018
  18:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  21:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  21:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  22:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  22:55UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  23:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • GP Confidential 2018 E14
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  00:40Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  00:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  01:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  02:45Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  02:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Έβερτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  04:15Outdoor Specials.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Γερμανία.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  05:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  06:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα
  08:30Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λουκέρνη - Ολυμπιακός
  08:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  09:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  11:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:15Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  12:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E14
  13:30Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  14:15Γερμανία.
 • RBAR 2018
  15:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  15:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  15:45Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  16:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  17:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:15Pre-Season.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:30Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  19:15Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies