«Προσωπικό στοίχημα ο Κουτσιανικούλης»
SHARE

«Προσωπικό στοίχημα ο Κουτσιανικούλης»

Ως προσωπικό του στοίχημα θεωρεί την αναγέννηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο Νίκος Καραγεωργίου.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o προπονητής του Εργοτέλη είπε ακόμα πως η ομάδα του είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι φάνηκε στην πρεμιέρα, επισήμανε πως δεν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα θα είναι «κούρσα για έναν», υποστήριξε πως το θέαμα της πρεμιέρας ήταν σε γενικές γραμμές ενθαρρυντικό, ενώ τόνισε πως το στοίχημα των ανθρώπων του Εργοτέλη είναι να φέρουν μέσα από μια πορεία συνέχειας και διάρκειας τον κόσμο της Κρήτης στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά ο Νίκος Καραγεωργίου είπε:

Για το γεγονός ότι τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Πανιώνιος έμοιαζαν σαν έτοιμοι από καιρό στην πρεμιέρα:

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είναι συνέχεια της περυσινής σεζόν γι’ αυτό και ήταν πιο έτοιμοι απ’ ό,τι φάνηκε στους αγώνες. Εγώ θα πω κάτι πολύ γενικό, δεν παρακολούθησα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Απ’ ό,τι έμαθα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον. Την πρώτη μέρα (σ.σ. Σάββατο) τα δύο παιχνίδια ήταν επίσης πολύ ενδιαφέροντα με υψηλό συναγωνισμό και ανταγωνισμό. Ηταν νομίζω μια κουτσουρεμένη μεν έναρξη, αλλά όμορφη έναρξη, από πλευράς θεάματος».

Για το αν ο μέσος όρος του θεάματος που είδαμε ήταν αυτό που περιμέναμε:

«Νομίζω ότι είναι δεδομένο πως υπάρχουν και άλλες συνθήκες που δεν επιτρέπουν να φαίνεται η δουλειά των ποδοσφαιριστών και προπονητών. Μπορούμε να δώσουμε καλύτερο θέαμα και πιο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν πολλά μικρά - μικρά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, για να φτάσουμε ψηλά. Μπορούν να διορθωθούν, δεν είναι πράγματα που δεν μπορούμε να τα αγγίξουμε. Η διαιτησία, για την οποία γίνεται λόγος τα τελευταία χρόνια, έχει παίξει ρόλο. Αν οι παράγοντες, όμως, δεν ασχοληθούν με τη διαιτησία, ο Ελληνας  διαιτητής,  που είναι καλός, θα παίξει καλό παιχνίδι και το λάθος που θα κάνει θα είναι ανθρώπινο. Τότε και ο κόσμος θα αρχίσει σιγά σιγά να ενδιαφέρεται. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δούμε και τις εγκαταστάσεις, τα γήπεδα κ.λπ. Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ πως ήταν θετικό αυτό που είδαμε στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου κλέβουν την παράσταση από τους πρωταγωνιστές:

«Μα βεβαίως αυτό είναι το θέμα. Να πάμε στους πρωταγωνιστές. Αυτοί κάνουν τον κόσμο να αγαπάει το ποδόσφαιρο, οι παίκτες. Αυτοί γεννάνε συναισθήματα, είτε χαράς, είτε λύπης. Πρέπει να ασχοληθούμε μ’ αυτούς. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό ούτε στα ΜΜΕ δεν έχει επιτραπεί να ασχοληθούν μ’ αυτούς. Ασχολείστε περισσότερο με τους αρνητικούς πρωταγωνιστές. Αλλά τι να κάνουμε; Στην Ελλάδα ζούμε».

Για το αν το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν είχε πολλές αλλαγές σημαίνει πως σέβεται μια «συνταγή» που έχει δημιουργήσει και την ακολουθεί πιστά:

«Αυτές είναι οι δυνατότητές μας σαν σωματείο. Αυτό είναι και  το σωστό. Μια συνέχεια κάποιων πραγμάτων και μέσα από την προπόνηση να βγάλουμε τα πράγματα που θέλουμε να περάσουμε. Δουλεύουμε με βάση το μπάτζετ που διαθέτουμε, είμαστε σε καλό επίπεδο μέσα στα οικονομικά επίπεδα τα δικά μας, επιλέγουμε κάποια παιδιά που μπορούν να ανταποκριθούν. Εχουμε καλό κορμό, αυτό που παίζουμε δεν είναι το καλύτερό μας, μπορούμε και καλύτερα. Ας διορθωθούν και τα προβληματάκια, ας μπουν και οι άλλες δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και έτσι ας πορευτούμε».

Για το πώς αντιμετωπίζει το θέμα του Κουτσιανικούλη, που επέστρεψε μετά από σύντομη πορεία στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται ευαίσθητους χειρισμούς:

«Είναι ακριβώς όπως αναφέρατε. Ο ίδιος ο αθλητής μας έδωσε το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο, να πρωταγωνιστήσει. Γι’ αυτό και τον επαναφέραμε πίσω. Ενοιωσε την ανάγκη να ξαναβρεί το περιβάλλον, όπου είχε αποδώσει τα μέγιστα, πιστεύοντας ότι μέσα από αυτή τη διαδρομή θα επανέλθει. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει, δεν είναι βέβαια έτοιμος ακόμα, δεν είναι στην κατάσταση που ήταν όταν τον δώσαμε στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να ψέξω τον ΠΑΟΚ μ’ αυτό που λέω, εννοώ ότι δεν βρήκε τη χημεία που έπρεπε. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει και θα πρωταγωνιστήσει. Είναι ένα νεαρό παιδί και πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο. Είναι ένα στοίχημα προσωπικό, που είμαι σίγουρος ότι θα το κερδίσω. Προσπάθησα να πείσω τον κ. Παπουτσάκη να κάνει μια υπέρβαση για να τον αγοράσουμε από τον ΠΑΟΚ γιατί ξέρω ότι έχει το παιδί αυτό μια ικανότητα και θα έχει και μεταπωλητική αξία στη συνέχεια. Ας περιμένουμε. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο το γνωρίζετε, πρέπει να ανακάμψει ψυχολογικά και μετά θα βρει το δρόμο του».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα θα είναι μια «κούρσα για έναν»:

«Είναι βιαστικό να πούμε ότι είναι κούρσα για έναν. Δεν είναι ρεαλιστικό. Οπωσδήποτε αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος. Όμως, υπάρχουν ντεζαβαντάζ  για την ομάδα αυτή, όπως υπάρχουν και για τους άλλους. Θα πω κάτι άλλο. Εκείνο που ενδιαφέρει όλους εμάς είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτός ανεβάζει το επίπεδο. Θεωρώ ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν θα είναι αυτό που φαίνεται τώρα. Θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικές ομάδες, δεν θα είναι μόνος του ο Ολυμπιακός, ενδεχομένως θα είναι και κάποιοι άλλοι που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα».

Για το αν φιλοδοξεί να είναι ο Εργοτέλης η έκπληξη του πρωταθλήματος:

«Δεν θέλω να το βάλω σ’ αυτή τη βάση. Και πέρυσι τερματίσαμε όγδοοι, αλλά αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη πέρυσι στο πρωτάθλημα, δεν ήμασταν όγδοοι, ήμασταν πέμπτοι πίσω από τις μεγάλες ομάδες. Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Εργοτέλη είναι να κάνει περισσότερο φίλαθλο κοινό εδώ στην Κρήτη και το Ηράκλειο γιατί   ην συμπάθεια όλης της Ελλάδας την έχει, αλλά πρέπει να υποστηριχθεί από την ίδια την Κρήτη. Είναι ένα στοίχημα για μας, θέλουμε να πάμε μπροστά, να πάμε ψηλότερα και αυτό δεν γίνεται με έναν αγώνα ή μια νίκη, αλλά γράφοντας μια ιστορία στην πορεία του χρόνου, που θα φέρει τον κόσμο κοντά μας».

Για το αν η συνολική του αίσθηση μετά τα όσα γίνονται σε δικαστικό επίπεδο είναι πως θα είναι από εδώ και πέρα καλύτερα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο από άποψη διαφάνειας:

«Από φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι κάτι καλύτερο θα προκύψει. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι σε καίριες θέσεις που δεν δείχνουν την αποφασιστικότητα που πρέπει. Αυτοί έχουν τη δυναμική, αυτοί έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν το ποδόσφαιρο και το ζητάει και ο κόσμος αυτό. Είναι επιτακτική ανάγκη να το φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και μπορούμε. Αλλά χρειάζεται από αυτούς  που έχουν τις θέσεις, να πάρουν αποφάσεις».

Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτό είναι το λάθος που σας πετάει εκτός - Τι πρέπει να κάνετε
Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτό είναι το λάθος που σας πετάει εκτός - Τι πρέπει να κάνετε
Άνετα η Μπαρτσελόνα
Άνετα η Μπαρτσελόνα
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία
Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία

 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του σέντερ του Ολυμπιακού, Ζακ Λε Ντέι. Επίσης, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς μιλά για την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη στους Γιούτα Τζαζ.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μονακό - Ντόρτμουντ (Ζ)
  20:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  22:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2804
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  00:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  02:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  02:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Βέσπρεμ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άβες
  04:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  05:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Χετάφε
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  06:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies