Πάει για αρθροσκόπηση ο Ιμπαγάσα

Πάει για αρθροσκόπηση ο Ιμπαγάσα

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα (16/8) στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, τουλάχιστον όσον αφορά στο θέμα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά την διάρκεια του φιλικού στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ το περασμένο Σάββατο (13/8), θα υποβληθεί σήμερα σε νέες εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος.

Ο «Cano» έχει υποστεί  - όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις - μικρή ρήξη α’ βαθμού στο οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα 20ήμερο.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο, θεωρούν ότι ίσως να είναι καλύτερα να υποβληθεί ο 35χρονος Αργεντίνος σε αρθροσκόπηση (σ.σ. καθαρισμό του γονάτου δηλαδή) και όχι ν’ ακολουθήσει συντηριτικό πρόγραμμα με ειδική θεραπεία προκειμένου να ξεμπερδεύει μία και καλή με το συγκεκριμένο πρόβλημα στο γόνατό του.

Σε μια τέτοια περίπτωση - αν επιλέξουν, δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» τη λύση της επέμβασης για τον Ιμπαγάσα - θα χάσει σίγουρα τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (σ.σ. με Καβάλα εντός και Ολυμπιακό Βόλου εκτός) και πιθανότατα την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Η απόφαση από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας και αν επιβεβαιωθεί το «σενάριο» περί αρθροσκόπησης, ο Ιμπαγάσα θα χειρουργηθεί είτε αύριο (17/8), είτε το αργότερο την Πέμπτη (18/8).{textlink}

Σημειώνεται ότι και ο ίδιος ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής φέρεται να προτιμάει την λύση της επέμβασης, καθώς προτιμάει να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες παραπάνω στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ν’ απαλλαγεί οριστικά από τις ενοχλήσεις ενόψει της δύσκολης σεζόν…



Μουντιάλ 2026: Τσέκαραν το εισιτήριο Γερμανία και Ολλανδία - Οι ομάδες που έχουν προκριθεί
Μουντιάλ 2026: Τσέκαραν το εισιτήριο Γερμανία και Ολλανδία - Οι ομάδες που έχουν προκριθεί
Κένεθ Φαρίντ: Ο Manimal ήρθε για να μείνει - Τα εντυπωσιακά του νούμερα μέσα σε μια εβδομάδα
Κένεθ Φαρίντ: Ο Manimal ήρθε για να μείνει - Τα εντυπωσιακά του νούμερα μέσα σε μια εβδομάδα
Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη στην Αυστραλία: Η Ελλάδα έμαθε αντιπάλους στο United Cup
Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη στην Αυστραλία: Η Ελλάδα έμαθε αντιπάλους στο United Cup
Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο «Καμπ Νου»!
Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο «Καμπ Νου»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved