Football League: Πεντάσφαιρη» Νίκη, «φρένο» στον Ολυμπιακό Βόλου
Η Νίκη Βόλου πέτυχε το... αποτέλεσμα της αγωνιστικής καθώς... σκόρπισε τη Ζάκυνθο (5-0), μένοντας στο κυνήγι της Κέρκυρας, την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 0-0 στα Ψαχνά κι έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτος στο Νότο.
Την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την πρωτοπόρο Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε η Νίκη Βόλου που διέσυρε 5-0 τη Ζάκυνθο και μείωσε στους δυο βαθμούς από την πρώτη της βαθμολογίας. Παράλληλα, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο Αιγινιακός με τον Τύρναβο αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3), ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Εθνικό Γαζώρου έμειναν στο 1-1. Με το ίδιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε κι η αναμέτρηση του Βατανιακού με την Καβάλα, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 στην έδρα της του Πιερικού.
Η 7η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι του Απόλλωνα 1926 κόντρα στην αήττητη και πρωτοπόρο Κέρκυρα και με την παραδοσιακή κόντρα του Ηρακλή με τη Δόξα Δράμας. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα.
Βαθμολογία Βόρειος Όμιλος Football League
Στον Νότιο Όμιλο, ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας αφού έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια. Η Επισκοπή επίσης δεν κατάφερα να «πιάσει» τον Παναιγιάλειο στην πρώτη θέση, αφού ηττήθηκε 1-0 στην Καλλιθέα, ενώ τα Χανιά πήραν μεγάλη νίκη (2-0) μέσα στον Ταύρο επί του Φωστήρα. Το πρόγραμμα της ημέρας, έκλεισε με τη μεγάλη νίκη του Πανηλειακού επί της Παναχαϊκής (1-0) στον Πύργο.
Η 7η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο, θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Βύζαντα Μεγάρων τη Δευτέρα (11/11).
Βαθμολογία Νότιος Όμιλος Football League
Η εξέλιξη των αγώνων από το Onsports
{coveritlive}2f5b9ed4f2{/coveritlive}