Football League: Γκέλα Εργοτέλη, πλησίασαν Απόλλων και Ολυμπιακός
Στον πόντο μείωσε τη διαφορά από την κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τη νίκη του 2-0 επί του Πιερικού και εκμεταλλεύτηκε την «λευκή» ισοπαλία του Εργοτέλη με την Καλλονή. «Διπλά» ανόδου για Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας. Νέα ισοπαλία για Λάρισα, 1-1 με Παναχαϊκή.
«Ζεστή» πλέον νιώθει την... ανάσα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί παρέμειναν στην κορυφή της Football League, παρά την ισοπαλία 0-0 με την Καλλονή, ωστόσο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά τη νίκη της 2-0 επί του Πιερικού στην Ριζούπολη, έφτασε τους 48 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του Ηρακλείου.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου μείωσε την απόσταση από την πρώτη θέση στους τρεις πόντους, καθώς... πέρασε 1-0 από την Επανομή, απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση. Αντίθετα, η Λάρισα δεν κατάφερε να μείνει... συγκάτοικος των «ερυθρόλευκων» καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με την Παναχαϊκή στο «AEL FC Arena». Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «βυσσινί».
Από εκεί και πέρα, σημαντικό «διπλό» που την... βάζει στις θέσεις των play offs πέτυχε η Δόξα Δράμας, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ στην έβδομη θέση ανέβηκε η Νίκη Βόλου μετά τη νίκη της 2-0 επί του Βύζαντα Μεγάρων, στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ακόμα, σημαντική... ανάσα πήρε η Καλλιθέα, μια και επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου στο «Ελ Πάσο».
Τέλος, στην Άμφισσα, ο Φωκικός έκανε αποφασιστικό... βήμα παραμονής, επικρατώντας 1-0 του Θρασύβουλου και αποσπάστηκε 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρίσκονται Βύζας και Επανομή. Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 σε ένα πολύ κακό παιχνίδι.
Την Καθαρά Δευτέρα, στις 19:00 ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τον Ηρακλή.
Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων και παρακολουθήστε τον αγώνα των Σερρών:
{coveritlive}d2343d6ccf{/coveritlive}