«Κατευθυνόμενες ενέργειες»
Η διοίκηση της Νίκης Βόλου καταδίκασε απερίφραστα την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Στράτος Γιδόπουλος, μετά το γκολ του Εορδαϊκού, στον αγώνα της Κυριακής (6/3), ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της Βολιώτικης ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών μας, που μετά το γκολ του Εορδαϊκού επιτέθηκαν στον μεγαλομέτοχο κ. Στράτο Γιδόπουλο, αναγκάζοντάς τον, να αποχωρήσει από τον αγώνα, πριν την λήξη του. Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως αυτές οι κατευθυνόμενες ενέργειες στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου, έχουν ως σκοπό την δημιουργία καταστάσεων που θα πάει την Νίκη εκεί που θέλουν οι εχθροί μας.
Εάν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον, από τον οποιοδήποτε που θέλει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, είναι στην διάθεση τους, για να τους φέρει σε επαφή με τους μετόχους και όπως έχει δηλωθεί, υπάρχει η πρόθεση τους για να δώσουν το πακέτο των μετοχών που διαθέτουν, με την προϋπόθεση, να συνεχίσει η Νίκη να υφίσταται σε επαγγελματικές κατηγορίες, με το όνομα, το έμβλημα και τα χρώματα της.
Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας καταθέσει την πρόταση του, διαφορετικά ας πάψουν να διαρρέουν φούσκες στον αέρα. Επίσης θα θέλαμε να καταδικάσουμε κάποιους άλλους ανεγκέφαλους, που επιτέθηκαν σε μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας του Εορδαϊκού και που ευτυχώς δεν αντιπροσωπεύουν, την μεγάλη οικογένεια του λαού της Νίκης.
ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» ΠΑΕ»