«Να δικαιώσουμε τον Σάντος» (photos)

«Να δικαιώσουμε τον Σάντος» (photos)

Πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την Εθνική η σημερινή (8/08) εν όψει του φιλικού της Τετάρτης με τη Βοσνία (10/08) και την… τιμητική τους είχαν οι νεοκληθέντες.

Ο «πρωτάρης», Γιάννης Ζαραδούκας του Ολυμπιακού Βόλου, αναφερόμενος στο φιλικό της Τετάρτης  τόνισε:

«Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Τάτος του Ατρομήτου, μίλησε για το άγχος του… πρωτάρη και την επιθυμία του να κάνει μια καλή αρχή και να δικαιώσει τον Φερνάντο Σάντος που τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Υπάρχει πολύ άγχος, είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, γνωρίζω τα παιδιά, γιατί τα έχω αντιμετωπίσει ως αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Κάναμε μια πολύ καλή αρχή, ελπίζω σιγά σιγά να συνηθίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να δικαιώσουμε τον προπονητή».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε την κλήση του, είπε: «Δεν περίμενα αυτή την κλήση. Ημασταν στην προετοιμασία στη Βουλγαρία όταν το έμαθα και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος και να πάω καλά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Η πρώτη προπόνηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας και μετείχε σ’ αυτήν εκτός από τους δύο προαναφερόμενους ο επίσης νεοκληθείς Ελληνας ομογενής, Θάνος Πέτσος που αγωνίζεται στην Καϊζερσλάουτερν. Ο Πέτσος είναι 19 χρόνων και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Γιώργος Σαμαράς και Μιχάλης Σηφάκης που βρίσκονται στο εξωτερικό και αναμένονται το απόγευμα, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα.



Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της Super League με τη «γλώσσα» των αριθμών
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της Super League με τη «γλώσσα» των αριθμών
Super League: Τα τέσσερα «ύποπτα» παιχνίδια του 2025
Super League: Τα τέσσερα «ύποπτα» παιχνίδια του 2025
Champions League: Ο elite Μαριάνι στον «τελικό» πρόκρισης, Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
Champions League: Ο elite Μαριάνι στον «τελικό» πρόκρισης, Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved