«Ήταν ώρα να γυρίσω»

«Ήταν ώρα να γυρίσω»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά την άφιξή του στη Βραζιλία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του με την Γκρέμιο, δήλωσε πως είχε έρθει η ώρα να επαναπατριστεί.

Ο 35χρονος αμυντικός μέσος έφτασε τα ξημερώματα στο Μπέλο Οριζόντε όπου θα μείνει για λίγες ώρες πριν πάρει το δρόμο για το Πόρτο Αλέγκρε έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την Γκρέμιο και να παρουσιαστεί τυπικά από τη νέα του ομάδα.

«Πέρασα εννιά χρόνια στην Ευρώπη, έξι στην Άρσεναλ και τρία στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Τώρα σκέφτηκα πως ήταν ώρα να επιστρέψω. Θα πάω σύντομα στο Πόρτο Αλέγκρε για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία μου με την Γκρέμιο», ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

«Η συμφωνία έγινε ήσυχα αλλά και γρήγορα. Είχαμε μια πρώτη επαφή τον Ιανουάριο όμως είχα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσα να φύγω. Τώρα, έγινε νέα επαφή και τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα, σε τέσσερις – πέντε μέρες ολοκληρώθηκε η συμφωνία», ανέφερε αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο.

Ο Ζιλμπέρτο μίλησε ακόμα και για το επίπεδο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, λέγοντας: «Οι προσδοκίες μου είναι να δω ένα υπέρ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το λέω από την άποψη ότι γίνονται καλά συμβόλαια, επιστρέφουν παίκτες υψηλού επιπέδου και οι ομάδες δυναμώνουν. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή».

Τέλος, αναφορικά με τους στόχους της Γκρέμιο σχολίασε: «Πρέπει να ολοκληρώσει μια διαδικασία που κάνει για να βελτιωθεί. Είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες και προπονητή αλλά πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Θα βοηθήσω όσο μπορώ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ομάδα. Θα μιλήσουμε με το προπονητικό τιμ για να δω πότε θα μπορώ να προσφέρω στο 100%, νομίζω όμως ότι αυτό θα συμβεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μισή σεζόν».



Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP – Κόπηκε στα δύο η μηχανή του Μάρκεθ
Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP – Κόπηκε στα δύο η μηχανή του Μάρκεθ
Παναθηναϊκός: Κατέκτησε το Europe Trophy στο Πινγκ Πονγκ ανδρών!
Παναθηναϊκός: Κατέκτησε το Europe Trophy στο Πινγκ Πονγκ ανδρών!
ΟΦΗ: Νύφη σταμάτησε με κόρνα το γαμήλιο γλέντι για να πανηγυρίσει τo Κύπελλο -
ΟΦΗ: Νύφη σταμάτησε με κόρνα το γαμήλιο γλέντι για να πανηγυρίσει τo Κύπελλο -
Volley League: Εύκολη ισοφάριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη
Volley League: Εύκολη ισοφάριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved