Διάψευση από Αλ Γουάσλ!
Η Αλ Γουάσλ με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα να είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στον κόσμο!
«Μια σειρά από Λατινοαμερικάνικα και Ισπανικά δημοσιεύματα με ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την αμοιβή του προπονητή μας, έχουν στόχο να προκαλέσουν την προσοχή των αναγνωστών. Ο σύλλογος μας αρνείται αυτές τις φήμες, οι οποίες είναι ψευδείς και δεν έχουν καμία υπόσταση», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση της Αλ Γουάσλ.
«Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συμβόλαιο του Μαραντόνα είναι μεταξύ 10 και 35 εκατομμυρίων δολαρίων κάτι το οποίο είναι λάθος. Οι φήμες θα συνεχίσουν ωστόσο δεν ισχύει τίποτα όσο είναι σε ανεπίσημο επίπεδο», κατέληγε η ανακοίνωση του συλλόγου του Κατάρ.