Υπόκλιση στον Σερ Άλεξ…
Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να βραβευτεί με από την ομοσπονδία ως προπονητής της χρονιάς!
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στον τελικό του Champions League ενώ έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Ο Φέργκιουσον πρέπει να βραβευτεί ως τεχνικός της χρονιάς», δήλωσε στην εφημερίδα Sun ο Αλσατός τεχνικός.
Ο Βενγκέρ επίσης σχολίασε και τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τους «κόκκινους διάβολους» τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ θα αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού της.
«Έχω ένα προαίσθημα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αλλάξει τελείως το στυλ παιχνιδιού της. Θα έχει πιο κλειστό κέντρο ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Τσικαρίτο, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος», κατέληξε ο Βενγκέρ.