«Μπράβο στην Μίλαν»
Ο Φάμπιο Καπέλο εκθείασε την τακτική της Μίλαν στις μεταγραφικές περιόδους, τονίζοντας ότι αξίζει τον τίτλο.
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ωστόσο, ο Φάμπιο Καπέλο δεν χάνει τη ευκαιρία να παρακολουθεί το ιταλικό ποδόσφαιρο.
Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere della Sera», τόνισε ότι η τακτική της Μίλαν στην μεταγραφική περίοδο ήταν αυτή που έκανε και τη διαφορά για το φετινό πρωτάθλημα.
«Η στρατηγική τους στις μεταγραφές ήταν σπουδαία. Οι Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο έχουν οδηγήσει την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση. Μετά επέστρεψε και ο Αλεσάντρο Νέστα από τραυματισμό και με τη προσθήκη του Φαν Μπόμελ και Κασάνο έδειχνε ανίκητη», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.
«Με τέτοιες κινήσεις θα ήταν δύσκολο να μην μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο. Ήταν η ομάδα με την πιο σταθερή πορεία και αξίζει τον τίτλο», κατέληξε ο 64χρονος τεχνικός.