Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 3-0:  Ροπαλιά για πρόκριση

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 3-0: Ροπαλιά για πρόκριση

Βήμα πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής που νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής δημιούργησε περισσότερες καλές φάσεις από τον αντίπαλό του, ενώ ο Απόλλων έπαιξε πιο πολύ με αντεπιθέσεις όπου βέβαια ήταν αρκετά επικίνδυνος. Στο διάστημα αυτό ο «Γηραιός» σκόραρε δύο φορές με το Πασά. Πρώτα στο 31΄ με πλασέ από μεταβιβαση του Αγγελόπουλου και ακολούθως στο 43΄ με σουτ από πάσα του Μοντέιρο.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματά του με σουτ του Κούρου, ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στον αγώνα. Από το 72΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κονέ με 2η κίτρινη.

Την 1η αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης είχε επικρατήσει στη Ριζούπολη 1-0 του ΟΦΗ, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Έτσι ο Ηρακλής έφθασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έχει 3. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν ΟΦΗ - Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης (46΄ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς (86΄ Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε ((76′ Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάνος, Κάσσος (46΄ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης ((77′ Καλλέργης), Βαλεριάνος, Τσιάρας (65΄ Τζάνης), Κονέ.



ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved