«Στόχος τα… πάντα»
Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τους «κανονιέρηδες» την φετινή σεζόν.
Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως η Άρσεναλ φέτος θα κυνηγήσει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχει, δηλαδή το πρωτάθλημα, το Champions League, το κύπελλο Αγγλίας και το Λιγκ Καπ.
Ο Φάμπρεγκας όμως απάντησε και στις δηλώσεις του Ντενίλσον, ο οποίος είχε πει πως Ισπανός δεν είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η Άρσεναλ αλλά λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με τον αρχηγό της Άρσεναλ .
«Οι άνθρωποι λατρεύουν να ακούνε φήμες, αλλά είδατε πως υπήρχαν ηγέτες παντού στο παιχνίδι με την Λιντς», δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα «παγώνια» στην Daily Mail ο Ισπανός.
«Όλοι ήθελαν την μπάλα, όλοι έτρεχαν να την ‘κερδίσουν’ πάλι και έπαιζαν ο ένας για τον άλλον. Παίξαμε σαν ομάδα και στοχεύουμε πολύ ψηλά φέτος. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε», κατέληξε ο αρχηγός των «κανονιέρηδων».