Ασταμάτητη «βασίλισσα»

Ασταμάτητη «βασίλισσα»

Φανταστική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερό της παιχνίδι ,μέσα στο «Μεστάγια» σε λίγες ημέρες, διαλύοντας την Βαλένθια με 6-3!

Φαίνεται ότι η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεννημένη για τα δύσκολα. Με το πρόγραμμά της να είναι γεμάτο από μεγάλες αναμετρήσεις, εκείνη δείχνει έτοιμη να εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη.

Πριν από λίγες ημέρες, επικράτησε στην παράταση στον τελικό του «Μεστάγια» της Μπαρτσελόνα με 1-0. Σήμερα (23/4), έπρεπε να αντιμετωπίσει την Βαλένθια, πάλι στο «Μεστάγια» σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ε και; Η «βασίλισσα» του Μουρίνιο, εμφανίστηκε ακούραστη και διέλυσε τις «νυχτερίδες» με 6-3! Πρωταγωνιστές για τους κυπελλούχους Ισπανίας, ήταν οι Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Κακά.

Ο πρώτος πέτυχε χατ-τρικ (31’, 42’, 53’), ενώ ο τελευταίος σημείωσε ακόμα δύο τέρματα (39’, 62’). Το άλλο τέρμα των «μερένχες», σημειώθηκε από τον Μπενζεμά στο 23’.

Τα τέρματα της Βαλένθια, σημείωσαν οι Σολδάδο (60’), Ζόνας (80’) και Άλμπα (84’) μειώνοντας λίγο την συντριβή.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μιγκέλ, Στανκεβίτσιους, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Μαντούρο (59’ Ζόνας), Τοπάλ, Μπανέγα, Πάμπλο Ερνάντεζ (59’Χοακίν), Σολδάδο, Μάτα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αλμπιόλ, Γκαράι (75’ Πέδρο Λεόν), Καρβάλιο, Φερνάντεζ, Ντιαρά, Γκρανέρο, Κακά, Κάναλες (62’ Τσάμπι Αλόνσο), Ιγκουαΐν (67’ Κριστιάνο Ρονάλντο), Μπενζεμά



Κύπελλο Ανδρών: Στα προημιτελικά Πανιώνιος και Μίλωνας με τρομερές ανατροπές
Κύπελλο Ανδρών: Στα προημιτελικά Πανιώνιος και Μίλωνας με τρομερές ανατροπές
Αταμάν: «Δίκιο έχει ο Γιαννακόπουλος, είναι σαν εμένα»
Αταμάν: «Δίκιο έχει ο Γιαννακόπουλος, είναι σαν εμένα»
Δ. Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα σε Σλούκα - «Πάμε αρχηγέ, σήμερα το turning point»
Δ. Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα σε Σλούκα - «Πάμε αρχηγέ, σήμερα το turning point»
Ναν: «Σύντομα θα επιστρέψω, δεν μπορείτε να μας ξεγράφετε»
Ναν: «Σύντομα θα επιστρέψω, δεν μπορείτε να μας ξεγράφετε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved