Ντεσάμπ: «Κανένα πρόβλημα»
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ υποστήριξε πως δεν τον ενοχλεί η «ταμπέλα» του φαβορί στην Μαρσέιγ αναφορικά με τον αποψινό τελικό του κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του, η Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει την Μονπελιέ το Μεγάλο Σάββατο στο τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Η Ολιμπίκ φιλοδοξεί να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς θεωρείται το ακλόνητο φαβορί.
«Δεν με ενοχλούσε ποτέ (η ιδιότητα του φαβορί), αν και βρέθηκα περισσότερες φορές σε αυτή σαν παίκτης. Δύο συνεχόμενες κατακτήσεις θα φέρει μεγάλη χαρά σε μένα, στο επιτελείο, στους παίκτες και στους οπαδούς» δήλωσε σχετικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας.
«Εσείς νομίζετε πως είμαστε φαβορί, αλλά όπως είπα πριν, αυτό δεν με ενοχλεί. Θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο» συμπλήρωσε στην επόμενη ερώτηση του Τύπου.