«Ο Άρης του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»
SHARE

«Ο Άρης του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»

Ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη, Νίκος Αρβανιτίδης με την αγωνία να κορυφώνεται αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «κίτρινων» υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παίξει του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα

Αναλυτικά τα όσα είπε σε συνέντευξή του στη Nova:

- Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο η πρόταση για ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη από εσάς, φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε πως κάποιοι αντιμετώπισαν με επιφύλαξη την προοπτική αυτή, ένα χρόνο μετά την απεμπλοκή την οικογένειας Αρβανιτίδη από το ποδόσφαιρο και τη Βέροια...

«Θέλω να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι η επιθυμία ενασχόλησης με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Άρη, αφορά προσωπικά εμένα, τον Νίκο Αρβανιτίδη, και όχι την οικογένειά μου. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί, συχνά με σκοπό να διαβάλλουν την πρόταση μας, προτάσσουν το όνομα του πατέρα μου, ως του προσώπου που επιθυμεί να αναλάβει τον Άρη. Αυτό είναι ψευδές. Δεν πρόκειται να κάνω τη χάρη σε κανέναν να... αλλάξω επώνυμο, ούτε να αρνηθώ την οικογένειά μου. Όμως επιτέλους είναι καιρός να σταματήσουν να πιπιλίζουν αυτή την καραμέλα. Τους προκαλώ όλους όσους έχουν ενστάσεις να έρθουν τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση για να γνωρίσουν εμένα και τους συνεργάτες μου και να ακούσουν τις προγραμματικές μας θέσεις, ώστε να σχηματίσουν άποψη και να μας κρίνουν».

- Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε πως η πολυετής ενασχόληση του πατέρα σας με το ποδόσφαιρο, είναι που μοιραία προκαλεί συνειρμούς ενόψει της εμπλοκής σας στον Άρη...

«Το αντιλαμβάνομαι και ίσως να αποτελεί ευθύνη δική μου και των συνεργατών μου, που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν φροντίσαμε να κάνουμε διακριτούς τους ρόλους μας και να καταστήσουμε σαφές το πλάνο μας. Πιστέψτε με όμως, ο χρόνος που είχαμε μπροστά μας, ώστε να καταρτίσουμε το οργανόγραμμά μας, προκειμένου από το πρωί της Τρίτης να είμαστε σε θέση να μπούμε στα γραφεία και να διοικήσουμε τον Άρη, ήταν εξαιρετικά περιορισμένος. Είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα, τόσο σε ζητήματα οργανωτικά και διοικητικά, όσο και στο αγωνιστικό, τα οποία μας απορρόφησαν και δεν μας άφησαν να ασχοληθούμε με την εικόνα μας προς τα έξω. Είναι βασικό πάντως πως, πλέον, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στον κόσμο του Άρη μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη προοπτική, που θα επαναφέρει άμεσα την ομάδα στη Superleague».

- Πως προκύπτει το ενδιαφέρον του Νίκου Αρβανιτίδη για τον ποδοσφαιρικό Άρη;

«Επιτρέψτε μου εδώ να τονίσω ότι η πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του Άρη δεν με αφορά προσωπικά, αλλά αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια τεσσάρων ανθρώπων, με κοινή ιδεολογία και αγάπη για τον Άρη, που μας ενώνει η ανησυχία μας για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Θεωρώ πως είναι άδικο για τους συνεργάτες μου να ταυτίζεται το εγχείρημα με το όνομά μου. Είμαι βέβαιος πως τη Δευτέρα που θα παρουσιάσουμε το οργανόγραμμά μας, θα αντιληφθεί ο κόσμος ότι δεν υπάρχει μόνο ο Νίκος Αρβανιτίδης, αλλά και τρία ακόμη πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του Άρη, επιτυχημένα στον επαγγελματικό τους στίβο και στο επιχειρείν, τα οποία έχουν συνδράμει ώστε να καταρτίσουμε το πλάνο διοίκησης και θα συνεισφέρουν οικονομικά στην υλοποίησή του. Πρόκειται για τους Μπάμπη Τσοχαταρίδη, Δημήτρη Νάτση και Δημήτρη Ανθουλάκη».

- Εσείς πως πήρατε την απόφαση να εμπλακείτε στα διοικητικά του Άρη;

«Πριν μερικούς μήνες, όταν προέκυψε το ζήτημα αντικατάστασης του κ. Γαλανού και λίγο προτού αναλάβει την ομάδα και πάλι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με πλησίασαν φίλοι μου, με τους οποίους μας συνδέει η οπαδική αγάπη για τον Άρη και μου ζήτησαν να μπω μπροστά, ώστε να προκύψει μια διοικητική πρόταση για την ομάδα, που θα εγγυούνταν την άνοδό της στη Football League. Αφουγκράστηκα την ανησυχία τους για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όμως γρήγορα διαπιστώσαμε με λύπη ότι δεν είχαμε μπροστά μας τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανώσουμε την κίνησή μας. Ποτέ προσωπικά δεν θα έκανα κάτι βεβιασμένο, το οποίο θα μπορούσε να βάλει σε περιπέτειες τον Άρη, παρότι κάποιοι τον αντιμετώπισαν φέτος σαν παιχνίδι τους και κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να τον βγάλουν δεύτερο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!».

- Τι περιλαμβάνει η πρόταση που θα παρουσιάσετε τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση του Α.Σ. Άρη;

«Πρόκειται για ένα οργανόγραμμα που βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες, τον διοικητικό και τον αγωνιστικό. Ως ομάδα συνεργατών έχουμε εξασφαλίσει το μπάτζετ της φετινής χρονιάς και έχουμε κάνει προγραμματισμό και για τις απαιτήσεις που θα συναντήσουμε κατά την πρώτη μας χρονιά στο πρωτάθλημα της Superleague. Γιατί ο δικός μας Άρης, τη σεζόν 2016-17, θα αγωνίζεται στη Superleague, εκεί που είναι η φυσική του θέση! Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει όλες εκείνες τις διοικητικές δομές που θα πρέπει να αποκτήσει ο Άρης, ώστε να αρχίσει από την Τρίτη κιόλας να λειτουργεί στα πρότυπα ομάδας πρώτης εθνικής. Έχουμε πλάνο και για το λογιστήριο και για το τμήμα μάρκετινγκ, που θα στελεχωθούν από τεχνοκράτες, καθώς και για μια σειρά άλλων δράσεων που αφορούν τις εγκαταστάσεις, τις υποδομές και την ευρύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού Άρη. Σε ότι αφορά τον δεύτερο πυλώνα έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με ένα πρόσωπο που γνωρίζει το ποδόσφαιρο και τον Άρη, τον Αλέκο Κατσιαούνη, ο οποίος παράλληλα έχει και την πρόσφατη εμπειρία ενασχόλησης με τα κοινά της ομάδας, που τον βοήθησε να αντιληφθεί πράγματα και καταστάσεις, τα οποία μοιράστηκε μαζί μας. Θα είναι ο υπεύθυνος αγωνιστικού της ομάδας και θα συνεργαστεί πολυεπίπεδα μαζί μας και φυσικά με τον προπονητή. Έχουμε καταλήξει στο πρόσωπο αυτό και θα ανακοινώσουμε το όνομά του στη γενική συνέλευση της Δευτέρας. Επίσης, έχει γίνει η απαιτούμενη προεργασία και για τη στελέχωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού στη δεύτερη εθνική κατηγορία».

ΝΒΑ: Ο Ράσελ λύγισε τους Λέικερς (videos)
ΝΒΑ: Ο Ράσελ λύγισε τους Λέικερς (videos)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 19/12 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 19/12 (video)
ΑΟΧ Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: «Καθαρίζει» πρωτιά στα Χανιά!
ΑΟΧ Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: «Καθαρίζει» πρωτιά στα Χανιά!
ΑΕΚ: Πατάει γκάζι για μεταγραφές
ΑΕΚ: Πατάει γκάζι για μεταγραφές

 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μέγαρα.
 • WRC 2018
  16:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:10Malaysian Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:10Malaysian Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - ΟΦΗ
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:5519η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:15Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Μπόρνμουθ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  01:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  02:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών
  02:20Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  03:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Ξάνθη ΑΟ
  04:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Pick n' Roll
  05:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  06:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  06:45NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Las Vegas Pennzoil 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  08:15XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός
  08:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  09:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  09:0510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:40Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:25Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  10:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Τσέμικ Πολίς
  12:10CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:15Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  13:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E676
  13:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  14:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  15:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  16:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  17:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: Βουκουρέστι - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  17:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  17:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Στουτγκάρδη (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (PTT Thailand Grand Prix).
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα
  19:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Βόλεϊ: Κνακ Ρουσελάρε - Ζενίτ Καζάν (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Motul Grand Prix of Japan).
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E51
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2807
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  21:05Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - ΠΑΟΚ
  21:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  21:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies