«Μονόδρομος η κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού»
SHARE

«Μονόδρομος η κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού»

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού παρουσιάστηκε την Τετάρτη (3/6) από τον Σταύρο Κοντονή, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής κατά την παρουσίαση της ΕΕΑ επισήμανε πως θα έχει ανεξαρτησία για να τηρεί τους νόμους, ενώ κάλεσε τα ΜΜΕ να κάνουν κριτική.

Ο Κοντονής ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας σύνθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι ανάμεσα στα μέλη της νέας ΕΕΑ και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για να επιβεβαιώσουμε τη βούληση και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να κατοχυρώσει με όλα τα πρόσφορα μέσα, την προάσπιση της ισονομίας, της δικαιοσύνης και εν τέλει της ανάπτυξης του ελληνικού αθλητισμού. Οι πρωτοβουλίες της ηγεσίας του Υπουργείου με πρώτο κρίκο της αλυσίδας, την ψήφιση του νόμου για την αντιμετώπιση της βίας, κλιμακώνονται με πολλά βήματα, τα οποία επιγραμματικά συνοψίζω.

-Αναμόρφωση του τακτικού προϋπολογισμού προς όφελος των δημοσίων υποδομών.

-Ενίσχυση του προγράμματος άσκησης για όλους με διπλασιασμό των πόρων.

-Ανασύσταση του ελεγκτικού συμβουλίου.

-Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο σε όλες τις ομοσπονδίες και τα αθλητικά κέντρα.

-Επεξεργασία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

-Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής των αθλητικών φορέων.

-Σχέδιο αξιολόγησης των αθλητικών ομοσπονδιών με ποιοτικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Παράλληλα δρομολογούνται μια σειρά από μέτρα τα οποία άμεσα θα σας ανακοινωθούν.


Η νέα διοίκηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού συνιστά ένα ακόμη «όπλο» της έννομης τάξης για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.

Να είστε σίγουροι ότι η επιστημονική επάρκεια, η προσωπικότητα και η αξιοσύνη εκάστου των νέων μελών που αποτελούν την Επιτροπή είναι και η καλύτερη συστατική επιστολή για την καλύτερη και αποδοτικότερη επιτυχία του έργου της.

Από τη μεριά μου σας δηλώνω υπεύθυνα ότι η ανεξαρτησία της θα είναι δεδομένη, όπως δεδομένη θα είναι και η βούληση όλων μας για εφαρμογή των νόμων.

Υστερόβουλες αναγνώσεις και παρερμηνείες, πιέσεις σκοπιμότητας, ύποπτες κινήσεις, εξυπηρετήσεις παντός είδους θα μας βρουν κατηγορηματικά και αδιαπραγμάτευτα, αντίθετους.
Μια κυβέρνηση χωρίς εξαρτήσεις παραδίδει στην αθλητική κοινωνία μία επιτροπή χωρίς δεσμεύσεις, παρά μόνο αυτής της συμμόρφωσης με το νόμο και την εξυπηρέτηση της ισότητας, της αμεροληψίας, της δικαιοσύνης.

Ο ελληνικός επαγγελματικός αθλητισμός και οι έλληνες φίλαθλοι, προσβλέπουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την ίδια την επιτροπή ως καταφύγιο νομιμότητας. Ως πρωταρχική ελπίδα τήρησης και επιβολής των συνταγματικών επιταγών και των κανόνων δικαίου.
Απευθυνόμενος προς τα μέλη της επιτροπής δεν έχω να κάνω ούτε παραινέσεις, ούτε προτροπές. Σας καλώ όμως να κάνετε πράξη το πάγιο αίτημα όλων των πολιτών για δικαιοσύνη και ισονομία.

Τέλος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα ήθελα να ζητήσω το συστηματικό έλεγχο χωρίς εξαρτήσεις. Διότι, πολύ καλά γνωρίζετε ότι, όπου υπάρχουν εξαρτήσεις και ο έλεγχος γίνεται γράμμα κενού περιεχομένου. Ας συναισθανθούμε όλοι, ότι η προώθηση του μερικού συμφέροντος και της προσωπικής ιδιοτέλειας, υπονομεύει την κοινωνική σταθερότητα, υποσκάπτει την πίστη στη δικαιοσύνη και την ισονομία. Αρχές που διασφαλίζουν τη δημοκρατική λειτουργία μιας κοινωνίας. Αρχές που διασφαλίζουν την ίδια τη δημοκρατία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, επισήμανε πως η κάθαρση αποτελεί μονόδρομο: «Κατ αρχήν να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον υπουργό που μας κάλεσε ως μέλη της επιτροπής αυτής να μετάσχουμε σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα της εξυγίανσης του αθλητισμού. Η προσπάθεια είναι δύσκολη και ανηφορική και ξεκινάει από τη διαπίστωση ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός και ιδιαίτερα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πάσχουν. Σε αυτόν τον χώρο έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια καταστάσεις αδιαφανείς οι οποίες αρκετές φορές εμπίπτουν και στη σφαίρα του ποινικού δικαίου. Έτσι ανακύπτει το μεγάλο ερώτημα: αν η επιτροπή αυτή που πραγματικά αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην όλη εξυγιαντική προσπάθεια θα μπορέσει να φέρει τα ποθητά αποτελέσματα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, έστω συγκρατημένα.

Και αυτή την αισιοδοξία την στηρίζω σε πολλούς παράγοντες.
Πρώτα πρώτα υπάρχει σήμερα μία σταθερή, ειλικρινής και σθεναρή πολιτική βούληση για βαθιά κάθαρση. Το καθαρό πρόσωπο του κ. Κοντονή εγγυάται αυτήν την άποψη. Η μακρά και άκρως δημοκρατική διαβούλευση που ακολουθήθηκε στην κατάρτιση του πρόσφατου Νόμου καθώς και η ψήφισή του από τη Βουλή, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Δεύτερος παράγοντας για την επιδιωκόμενη επιτυχία είναι ο ίδιος ο νόμος ο οποίος μεριμνά για όλες πτυχές του επαγγελματικού αθλητισμού. Εξοπλίζει δε την επιτροπή με εκτεταμένες αρμοδιότητες, αποφασιστικής σημασίας: ελέγχεται και παρακολουθείται εκ του σύνεγγυς όλη η δράση νομικών προσώπων ΠΑΕ ΚΑΕ, καθώς και των παραγόντων των φυσικών προσώπων. Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο αθλητικός νόμος εναρμονίζεται πλήρως με το Σύνταγμα στο κεφάλαιο των ατομικών δικαιωμάτων και θεμελιωδών ελευθεριών, καθώς πλέον επιτακτικά και καθαρά ορίζεται ότι ο έλεγχος και η προστασία του αθλητισμού γενικά ανήκει στο κράτος.

Είναι καθόλα εύλογη αυτή η συνταγματική πρόνοια (αρθρο 16. παρ. 9) και τούτο διότι ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί και ενδιαφέρει άμεσα την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Τρίτος παράγοντας που μας κάνει να αισιοδοξούμε είναι η σύνθεση της Επιτροπής. Εδώ δεν χωρεί ούτε διαπλοκή, ούτε παρέκκλιση από τους κανόνες, ούτε οιαδήποτε χειραγώγηση. Θα έχουμε τα πάντα στο φως με τόλμη μια με σύνεση, χωρίς βήμα πίσω. Οι αποφάσεις μας θα είναι αποφάσεις δικαστηρίου μες νομικά ακλόνητα ερείσματα και με αιτιολογίες εμπεριστατωμένες ως προς την ουσία της κάθε υπόθεσης.
Εγώ προσωπικά και ο συνάδελφός μου ο κ. Ζιάκας είμαστε συνταξιούχοι μεν ανώτατοι δικαστές, ανήκουμε όμως σε μία παλιά γενιά δικαστών που δουλέψαμε για δεκαετίες σε αντίξοοες συνθήκες, με ανεξάρτητο πνεύμα. Για μας δεν υπάρχει ούτε θώκος ούτε υποχώρηση, οδηγός μας είναι μόνο η νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.

Τέταρτος παράγοντας που μας κάνει να αισιοδοξούμε, είναι πως αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή εξελίσσονται στον χώρο του ποδοσφαίρου ποινικές διαδικασίες για σοβαρά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν ανθρώπους τους αθλητισμού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε διεθνείς επίπεδο, βλέπε FIFA. O κόσμος από τις τελευταίες αποκαλύψεις έχει μείνει άφωνος και γι αυτό απαιτεί εδώ και τώρα κάθαρση.

Εμείς λοιπόν ως μέλη της Επιτροπής πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή την αξίωση του φίλαθλου κόσμου. Είναι για μας μονόδρομος η αξίωση του κόσμου για κάθαρση. Θα κάνω μία τελευταία επισήμανση. Οι παράγοντες των ομάδων, ιδιαίτερα των μεγάλων ομάδων πρέπει να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια, ξέρω καλά ότι υπάρχουν στον χώρο δυνάμεις υγιείς και ας είναι μειοψηφικές. Είναι λοιπόν ανάγκη να συμπορευτούμε με όλους αυτούς με στόχο τη ριζική εξυγίανση. Θα έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, θα επιστρέψουν οι οικογένειες. Θα εισρεύσει περισσότερο χρήμα από εισιτήρια, χορηγίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μεγάλο είναι και το θέμα των Συνδέσμων οπαδών, που με τον καλλιεργούμενο φανατισμό επιτείνουν τα φαινόμενα βίας. Ο χουλιγκανισμός είναι αντίθετος με κάθε έννοια αθλητισμού. Και εδώ θα υπάρξουν έλεγχοι.

Η εμπειρία μας διδάσκει πως κομβικό σημείο για την επίλυση του προβλήματος της βίας είναι οι ίδιοι οι παράγοντες - μεγαλομέτοχοι. Αν μπορέσουν ιδιαίτερα οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων να βρουν έναν τρόπο ειρηνικής συνύπαρξης (δεν λέω συμφιλίωσης αλλά συνύπαρξης) χωρίς άσκοπους αφορισμούς και φανατισμούς και χωρίς κραυγαλέα έντυπα τα οποία και υποκινούν τη βία, τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο και επιμένω σε αυτό!

Το τελευταίο ως επίλογος. Ανεξάρτητα από τις κάθε λογής αντιξοότητες, εμείς θα προχωρήσουμε στους σκοπούς μας αταλάντευτα. Τα μεγάλα μας όπλα και ατού της επιτροπής είναι η πολύ καλή γνώση των νομικών διατάξεων που θα εφαρμόσουμε, καθώς και η αμετακίνητη και ανυποχώρητη θέληση μας να βοηθήσουμε την χώρα σε αυτό το δύσκολο τομέα της κοινωνικής ζωής. Και ως προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν θα κάνουμε πίσω».

Κολοβέτσιος: «Πρέπει να βγάζουμε περισσότερο πάθος και θέληση»
Κολοβέτσιος: «Πρέπει να βγάζουμε περισσότερο πάθος και θέληση»
Ρίβερ-Μπόκα: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές (vid)
Ρίβερ-Μπόκα: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές (vid)
Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Απορρίπτονται χιλιάδες αιτήσεις - Πώς να αποφύγετε τα λάθη
Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Απορρίπτονται χιλιάδες αιτήσεις - Πώς να αποφύγετε τα λάθη
NBA: Γιάννης λαμπρός οδηγεί τους Μπακς (vid)
NBA: Γιάννης λαμπρός οδηγεί τους Μπακς (vid)

 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Ανόβερο
  08:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  10:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:20SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  11:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Χάντερσφιλντ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  11:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  12:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  12:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:25Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:30Resolute Cup 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές (Ζ)
  16:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  16:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  16:50Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου (Ζ)
  17:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  18:05Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  18:10Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  22:05Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2802
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:35SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  23:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Beach Volley: FIVB 2018
  00:00Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  01:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:3014η αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  01:50CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Σαουθάμπτον
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Θέλτα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  02:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  03:45Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E24
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σάλκε
  04:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  06:30Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:3014η αγωνιστική.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τελικός, Γαλλία-Κροατία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  08:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  08:50SS12 Datca 2, Τουρκία.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:10SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  10:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές
  10:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  11:10Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Τότεναμ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2018
  12:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:55XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies