Αχαϊκή: «Ομάδα του παρασκηνίου ο Παναρκαδικός»

Αχαϊκή: «Ομάδα του παρασκηνίου ο Παναρκαδικός»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αχαϊκή που απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στον Παναρκαδικό και την καταγγελία που έκανε για σκηνικό πολέμου στην Κάτω Αχαγιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Κύριοι του Παναρκαδικού τέρμα το θέατρο του παραλόγου που έχετε στήσει εδώ και δέκα ημέρες μαζί με όλους τους άλλους φίλου σας όπως μας είπατε κ Ψυχογιέ.
 
1. Θέλουμε να ρωτήσουμε γιατί από την περασμένη Δευτέρα έχετε ζητήσει αυξημένα μέτρα προστασίας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για εσάς, αφού η σχέση των δύο ομάδων την τελευταία τριετία ήταν άψογες. Ή μήπως ήταν κάτι που είχατε σχεδιάσει με τους φίλους σας και το διαιτητή;

2. Γιατί όπως ήρθε στο γήπεδο η αποστολή σας, ο προπονητής σας κ. Καλογιαννίδης και οι παίκτες σας (Ψυχογιός, Σταθόπουλος, Σταθουλόπουλος) και άλλοι προκάλεσαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο για την προετοιμασία της γιορτής των 95 χρόνων του σωματείου μας. Αλλά έτσι ήταν το σχέδιό σας.
 
3. Γιατί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών προκαλούσε ο πάγκος, ο κ. Καλογιαννίδης και οι ποδοσφαιριστές σας στην κερκίδα και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα; Γιατί έτσι σας είχαν πει να κάνετε κ Ψυχογιέ.
 
4. Είναι δυνατόν να έχετε αυτές τις καταγγελίες τις προσχεδιασμένες με τόσο αυξημένη δύναμη που ζητήσατε και από το γειτονικό νομό Ηλείας, δύο διμοιρίες ΜΑΤ, δύο διμοιρίες ΟΠΚΕ τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας και τον ταξίαρχο να βρίσκονται σε επιφυλακή στο γήπεδο; Γιατί όλα αυτά κύριοι; Ξέρετε εσείς και οι φίλοι σας.
 
5. Εμείς τα τελευταία χρόνια ούτε κλήσεις, ούτε πρόστιμα έχουμε από τον αθλητικό δικαστή και ειδικά φέτος έχουμε ευχαριστίες από πολλά σωματεία για την άψογη φιλοξενία μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος (Αιολικός, Λουτράκι) αλλά να σας θυμίσουμε τη φιλοξενία που είχαμε στον αγώνα του α' γύρου στην Τρίπολη από φιλάθλους και τον προπονητή σας κ. Καλογιαννίδη. Όχι από το Δ.Σ. της ομάδας σας.
 
6. Οσο για το διαιτητή του αγώνα κ. Τσιρώνη είχε εκτελέσει και πάλι το καθήκον του πριν τρία χρόνια και είχαμε ζητήσει την εξαίρεσή του (αγώνας Αχαϊκή - Διαγόρας) γι' αυτό ήθελε να κλέψει τη δόξα των συναδέλφων του (Λεωφόρος, ΟΑΚΑ) σε ένα στάδιο με 150 φιλάθλους και 80 αστυνομικούς, ενώ το βίντεο του αγώνα αποδεικνύει ότι δεν έπρεπε να υπάρχει καμία διακοπή γιατί δεν έγινε καμία εισβολή φιλάθλων. Γι' αυτό ακύρωσε καθαρό γκολ, γι' αυτό δεν έδωσε δύο πέναλτι, γι' αυτό είχε τύψεις στο τέλος του αγώνα.
 
7. Αν καθυστέρησε να φύγει η αποστολή του Παναρκαδικού δεν είναι υπεύθυνη η Αχαϊκή, αλλά ο ρέφερι που συμπλήρωσε το φύλλο αγώνα τηλεφωνικά και παίρνοντας οδηγίες. Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή νομού Αχαΐας, κύριε Ταξίαρχε, κύριε Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Κ. Αχαΐας, να απαντήσετε όπως πρέπει στους κυρίους που συκοφαντούν εσάς για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, που κάνατε τα αδύνατα δυνατά λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του προπονητή κ. Καλογιαννίδη και των παικτών του Παναρκαδικού. Οσο για το ήθος σας κ. Καλογιαννίδη, το ξέρουν οι αντίπαλοί σας σαν ποδοσφαιριστή. Φτάνει πια κύριοι.
 
ΥΓ. Ρε που φτάσαμε, η ομάδα του παρασκηνίου και των προστατών της παράγκας που αναφέρονται στις κασέτες των στημένων παιχνιδιών, να μας μιλάνε τώρα για εξυγίανση. Ο Μοριάς είναι μικρός και θα τα ξαναπούμε σύντομα κύριοι. Τώρα καταλάβαμε γιατί είστε τόσο μικροί και σας κατάπιε μέσα σε 10 χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved