Και η Σίτι για Σάντσεζ
Η Μάντσεστερ Σίτι προστέθηκε στην λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χιλιάνό επιθετικό της Ουντινέζε, Αλέξις Σάντσεζ.
Η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον άσο της Ουντινέζε και μάλιστα οι «μπλε» έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσει για τον 22χρονο άσο προσφέροντας 35 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του «Φριούλι».
«Έχουμε πρόταση περίπου 30-35 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν μπορώ να πως το όνομα της ομάδας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι πριν από περίπου ένα μήνα.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Μάντσεστερ Σίτι εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Χιλιάνό επιθετικό και είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με 30 εκατομμύρια ευρώ ως αρχική πρόταση.