Γ’ Εθνική - 2ος όμιλος: Γκέλα Αχιλλέα, χαμόγελα… στα Τρίκαλα
Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μεταξύ Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Αναγέννησης Άρτας, με τα Τρίκαλα να εκμεταλλεύονται την απώλεια των γηπεδούχων.
Οι Τρικαλινοί επικράτησαν 2-0 του Οπούντιου Μαρτίνου και μείωσαν στους δύο πόντους την απόσταση από την κορυφή, εν αντιθέσει με τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Πύρασο και έχασε την ευκαιρία να… πλησιάσει.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε 2-0 του Βατανιακού, ο Θεσπρωτός έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με το Μακροχώρι, ενώ η Κοζάνη διέσυρε 4-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Παράλληλα, ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε τη νίκη 2-1 επί του Πυρσού Γρεβενών, ενώ τέλος, σημαντική… ανάσα πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, που πέρασε… αέρα 5-0 κόντρα στα Λευκάδια.
Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής