Γ’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Έπιασε κορυφή ο Κισσαμικός
Την γκέλα της Κηφισιάς εκμεταλλεύτηκε ο Κισσαμικός που ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Εθνικού εκτός έδρας.
Στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αναρριχήθηκε ο Κισσαμικός που πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Κηφισιάς που κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Γιούχτα.
Σπουδαία νίκη για τη Γλυφάδα που πήρε το πρώτο της τρίποντο επικρατώντας 1-0 της Τριγλίας Ραφήνας εντός έδρας. Γκέλα και για τον Αστέρα Βάρης που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με την Αναγέννηση Ιεράπετρας.
Στην 3η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επιβλήθηξε 2-0 του Ηρόδοτου. Ακόμα πιο μακριά από την κορυφή έμεινε ο Ιωνικός μετά την ήττα του με 1-0 από τη Νέα Ιωνία. Τέλος, ο ΠΑΟ Κρουσσώνα επιβλήθηκε 4-2 του Ηλυσιακού για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.