Σπαθής: «Διαχειριζόμαστε σωστά τα παιχνίδια»

Σπαθής: «Διαχειριζόμαστε σωστά τα παιχνίδια»

Πιο… έμπειρος εμφανίζεται φέτος ο Ρήγας Φεραίος στη Γ’ Εθνική, όπως τόνισε ο Χρήστος Σπαθής.

Η ομάδα του Βελεστίνου έχει δημιουργήσει ένα σερί 14 παιχνιδιών χωρίς ήττα από την περσινή 21η αγωνιστική και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Ο αρχηγός του Ρήγα, μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ανέλυσε τις διαφορές μεταξύ της περσινής σεζόν και της φετινής, αλλά και το επόμενο ματς με το Μακροχώρι.

Για το παιχνίδι στην Κοζάνη: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή παίζοντας με μία καλή ομάδα στην έδρα της. Η Κοζάνη μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ενώ εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους για να μην απειληθούμε. Ως ένα σημείο το πετύχαμε αυτό, αλλά σε μία «στημένη» φάση χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε γκολ. Από κει και πέρα αντιδράσαμε και κερδίσαμε μερικά μέτρα στο γήπεδο, αλλά η υπεροχή μας ως το τέλος του ημιχρόνου ήταν ανούσια. Στην επανάληψη ήμασταν περισσότερο αποφασιστικοί, ενώ με τα την αποβολή του παίκτη της Κοζάνης η πίεσή μας αυξήθηκε και έτσι φτάσαμε στην ισοφάριση. Στη συνέχεια εμείς είχαμε την πρωτοβουλία, αλλά προσέχαμε και στην άμυνα διότι η Κοζάνη έχει γρήγορους επιθετικούς και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τις διαφορές που βλέπει μεταξύ του περσινού Ρήγα, που είχε μέτριο ξεκίνημα και του φετινού που παραμένει αήττητος: «Μετά από ένα περίπου χρόνο έχουμε ωριμάσει ως ομάδα. Διαθέτουμε ένα δεμένο σύνολο που δίνει μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία. Δεν αφήνουμε τους αντιπάλους να μας απειλήσουν και από κει και πέρα ψάχνουμε το γκολ με διάφορους τρόπους. Επίσης, έχουμε αποκτήσει την εμπειρία της κατηγορίας και διαχειριζόμαστε σωστά τα παιχνίδια. Πέρυσι πετυχαίναμε ένα γκολ και ενθουσιαζόμασταν εύκολα, αλλά παράλληλα χάναμε τον προσανατολισμό μας και πριν καλά-καλά το καταλάβουμε ισοφαριζόμασταν ή και μέναμε πίσω στο σκορ. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Βελεστίνου τη φετινή σεζόν: «Ακόμη είναι νωρίς να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Δεν επαναπαυόμαστε στα όσα έχουμε πετύχει. Βασικός μας στόχος παραμένει η παραμονή στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, τόσο το καλύτερο».

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με το Μακροχώρι: «Όλοι έχουν διαπιστώσει ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Δεν μας ξεγελά το ότι το Μακροχώρι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Αν θέλουμε να κερδίσουμε οφείλουμε να δείξουμε τη δέουσα προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, χωρίς να χαλαρώσουμε στιγμή. Μόνο έτσι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».



Ο 13χρονος σκοπεύει να κάνει το σπίτι..."Γεντί Κουλέ" για τον ΟΦΗ - Το viral σημείωμα της μαμάς
Ο 13χρονος σκοπεύει να κάνει το σπίτι..."Γεντί Κουλέ" για τον ΟΦΗ - Το viral σημείωμα της μαμάς
Επικό σύνθημα οπαδών του Άρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»
Επικό σύνθημα οπαδών του Άρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»
Ίσαακ: Σκόραρε μετά από 126 ημέρες σε αγώνα Premier League! (vid)
Ίσαακ: Σκόραρε μετά από 126 ημέρες σε αγώνα Premier League! (vid)
Παναθηναϊκός-Μύκονος 97-76: Με «καυτό» Ρογκαβόπουλο και το μυαλό στη Βαλένθια
Παναθηναϊκός-Μύκονος 97-76: Με «καυτό» Ρογκαβόπουλο και το μυαλό στη Βαλένθια
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved