Ηλίας: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να πετύχουμε τον στόχο»

Ηλίας: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να πετύχουμε τον στόχο»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα 1963, Μιχάλης Ηλίας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας αλλά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μιχάλη πες μας δύο λόγια την φετινή παρουσία σου στην ομάδα…

«Η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και σίγουρα το επίπεδο είναι αρκετά ανταγωνιστικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή. Σχετικά για μένα, προσπαθώ πολύ καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα επίσημα παιχνίδι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει στο τέλος το στόχο της ανόδου. Μπορεί αυτή τη στιγμή να φαντάζει αυτό δύσκολο, αλλά είναι κάτι που κάθε μέρα που περνάει δείχνουμε πως θέλουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Σίγουρα χάσαμε αρκετούς βαθμούς κυρίως στην έδρας μας που αν τους είχαμε τότε θα ήμασταν ακόμη ψηλότερα. Παρόλα αυτά έχουμε δείξει πως ως ομάδα έχουμε χαρακτήρα και μέσα από τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε όλη τη χρονιά έχουμε καταφέρει να δίνουμε τα πάντα και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στην ομάδα;

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν φέτος και εγώ πραγματικά θα προσπαθώ καθημερινά για το καλύτερο. Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από την παρουσία μου εδώ, διότι συναναστρέφομαι με άτομα που έχω δεθεί και πιστεύω πως στα Τρίκαλα μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα. Ο στόχος μας δεν έχει ακόμη τελειώσει, έχουμε μπροστά μας δύσκολα και καθοριστικά ματς και θα πρέπει να δείξουμε τώρα χαρακτήρα».

Τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας έχει κάνει ένα καλό σερί και έχει μειώσει σημαντικά την διαφορά από την κορυφή. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει;

«Η ομάδα μας έχει βρει το τελευταίο διάστημα ένα καλό μομέντουμ και δείχνει πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Φυσικά έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική μας εικόνα και ο γυμναστής μας που είναι από την αρχή μαζί μας ο κ. Παναγιώτης Γάλλος. Είναι ένα άτομο που με τις γνώσεις του μας έχει βοηθήσει να διατηρηθούμε σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Δεν πιστεύω πως άλλαξε κάτι σημαντικά, απλά η δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά η παρουσία του νέου μας τεχνικού κ. Τάσου Μπεριτζά έφερε έναν αέρα ανανέωσης, πίστης και μας έκανε να πιστέψουμε πως η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να τερματίσει ακόμη και στην πρώτη θέση».

Ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας. Πως έχετε προετοιμαστεί γι΄ αυτό το ματς;

«Η ομάδα μου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε ένα ακόμη τελικό. Μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα πιστεύω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και αν πιστέψουμε στις δυνατότητες μας μπορούμε σίγουρα να πάρουμε άλλη μια νίκη που θα μας φέρει ακόμη υψηλότερα».

Κάνε μας ένα σχόλιο για την φετινή Γ΄ Εθνική και τον όμιλο όπου αγωνίζεσαι…

«Ο 3ος όμιλος έχει αρκετές καλές και ιστορικές ομάδες που έχουν θέσει υψηλούς στόχους. Υπάρχουν και πολλές που μπορεί αν μην είναι τόσο γνωστές αλλά έχουν σίγουρα τη δική τους ιστορία. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος και αυτό ίσως κάνει και συναρπαστικό το πρωτάθλημα αυτό. Μας έχουν αποδείξει τα φετινά αποτελέσματα πως μπορεί μια ομάδα που είναι χαμηλά να κερδίσει μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις (βλέπει Ρήγας Φεραίος που κέρδισε τη Λαμία). Εδώ που έχουμε φτάσει θεωρώ πως σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Θεωρώ πως 3 ομάδες θα διεκδικήσουν στο τέλος το πρωτάθλημα και το καλό για εμάς είναι πως και τη Λαμία αλλά και τη Κύμη τις έχουμε στην έδρα μας. Παράλληλα θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που μπορεί τις επόμενες αγωνιστικές να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και ίσως το έργο μας να είναι ευκολότερο».

Μιχάλη να σε ευχαριστήσω θερμά για την συνέντευξη που παραχώρησες στο site μας…

«Εγώ να σας ευχαριστήσω θερμά και να πω ότι από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το στόχο που έχει θέσει από την αρχή η διοίκηση και φυσικά ο πρόεδρός μας που θέλουμε να τον κάνουμε το καλοκαίρι να είναι ευτυχισμένος γιατί έχει δώσει και την ψυχή του για τα Τρίκαλα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο onsports TV



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved