ΕΠΟ: Πρόστιμα στη Γ’ Εθνική

ΕΠΟ: Πρόστιμα στη Γ’ Εθνική

Με πρόστιμα τιμώρησε τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Πρόκειται για την ΑΕΛ, που παράλληλα καλείται να ανακαλέσει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, αλλά και για Χαλκίδα, Περαμαϊκό, ενώ πρόστιμο θα πληρώσει και ο Βασίλης Στασινόπουλος. Τέλος κατακυρώθηκε και τυπικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στη Δόξα Βύρωνα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 22-1-14 ανακοινώσεως της, με ανάρτηση της ανακλήσεως στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Απαλλάσσει το σωματείο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ από την κατηγορία που του αποδίδεται (Αγώνας Γ΄ Εθνικής με ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, 1/2/2014).

Κηρύσσει το σωματείο ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (Αγώνας Γ΄ Εθνικής ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ-ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΟ, 2/2/2014).

Κηρύσσει το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και τον προπονητή του Β. Στασινόπουλο πειθαρχικά ελεγκτέους για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ και στον Βασίλειο Στασινόπουλο χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, 2/2/2014).

Κατακυρώνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 16-02-2014) μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ  υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.   Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.  

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVChampions League: «Διέλυσε» τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κιου Ντανγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης (vid)
Champions League: «Διέλυσε» τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κιου Ντανγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης (vid)
ΑΕΚ: Εξετάζει μεταγραφικές επιλογές ο Κουχάρσκι με τον Αλμέιδα
ΑΕΚ: Εξετάζει μεταγραφικές επιλογές ο Κουχάρσκι με τον Αλμέιδα
Μουντιάλ 2022 - Καζρί: «Είμαστε καλύτεροι από την Αυστραλία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
Μουντιάλ 2022 - Καζρί: «Είμαστε καλύτεροι από την Αυστραλία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
Μουντιάλ 2022- Γερμανία: Στην «πόρτα» εξόδου ο Φλικ – Έρχεται ο Τούχελ
Μουντιάλ 2022- Γερμανία: Στην «πόρτα» εξόδου ο Φλικ – Έρχεται ο Τούχελ