ΑΕΚ: Βαρβάτο φορ και... κίπερ!
Στην ΑΕΚ βάζουν κάτω τα δεδομένα για την γραμμή κρούσης και ψάχνουν φορ που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν, ενώ φουλάρουν και για... γάντια επίπεδου Super League.
Είναι δεδομένο πως ο δικέφαλος θα αποκτήσει επιθετικό που θα μπορέσει να τραβήξει το σκοράρισμα στην Football League. Όχι πως δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Μπρέσεβιτς, αλλά όπως και να το κάνουμε του χρόνου θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν ήδη στράικερ κυρίως από το εξωτερικό, εκτός κι αν προκύψει κάτι το αξιόλογο από την ελληνική αγορά. Το γεγονός πάντως πως έχει παγώσει του Μπόγιοβιτς δείχνει ότι στην ΑΕΚ κοιτούν για κάτι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα.
Ο Ανέστης μπορεί να είναι κλεισμένος, ωστόσο η περίπτωση του Σηφάκη εξακολουθεί να καίει την ΑΕΚ. Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες δεν αποκλείεται ο διεθνής κίπερ να είναι ο βασικός πορτιέρο την ερχόμενη σεζόν και προφανώς από αυτόν θα ξεκινήσει και το στήσιμο της ομάδας στην επιστροφή της στα σαλόνια. Επιπλέον, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η υπόθεση Μάκου. Ο Έλληνας αμυντικός χαφ έχει συμπάθειες στην ΑΕΚ και φημολογείται πως ψήνεται επιστροφή του το καλοκαίρι.