Ιωνικός: Λύση συνεργασίας με Σκαφτούρο

Ιωνικός: Λύση συνεργασίας με Σκαφτούρο

Παρελθόν από την ομάδα του Ιωνικού αποτελεί από την Τρίτη (21/1) ο Παναγιώτης Σκαφτούρος.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την αποχώρηση Έλληνα ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο παίκτης αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, έχοντας ήδη βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του και αυτός είναι ο Εθνικός Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σκαφτούρο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος μετά από ενάμιση χρόνο αγαστής συνεργασίας με την ομάδα της Νίκαιας αποφάσισε για καθαρά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την οικογένεια του Ιωνικού επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Παναγιώτης υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ιωνικού στη Γ´ Εθνική ενώ διακρίθηκε και στα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του από τον Ιωνικό λέγοντας: «Ομολογώ ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου και ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο έζησα μοναδικές στιγμές με την ομάδα του Ιωνικού. Δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ´ Εθνική αλλά κυρίως η αναγέννηση της ομάδας και η προοπτική της επιστροφής της εκεί όπου ιστορικά ανήκει.
Το μικρό αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να δεθώ όχι μόνο με τους συμπαίκτες μου αλλά και με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας.
Ωστόσο για καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την παρουσία μου στους αγωνιστικούς χώρους πήρα τη δύσκολη απόφαση να ζητήσω τη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Ιωνικό.
Προτιμώ να είμαι πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη. Με αυτή την αρχή μεγάλωσα.
Διαισθάνομαι ότι λόγω της απόκτησης ικανότατων επιθετικών δεν θα είμαι πλέον πρώτη επιλογή. Το επίπεδο ανταγωνισμού στην ομάδα είναι  πολύ υψηλό γι αυτό και επιλέγω να συνεχίσω σε μια ομάδα όπου θα είμαι βασικός.
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα λόγω του πολύ καλού υλικού που διαθέτει, της δουλειάς που γίνεται και κυρίως της Διοικούσας Επιτροπής που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο θα πετύχει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Από την πλευρά μου δεν θα πάψω να παρακολουθώ την ομάδα από την οποία διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις παραμένοντας οπαδός της.
Δεν έχω κανένα παράπονο από τον προπονητή μου Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του όπως και από τη Διοικούσα Επιτροπή.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την κατανόηση που έδειξαν και κυρίως για το γεγονός ότι μου ζήτησαν αναγνωρίζοντας την αξία μου, να παραμείνω στην ομάδα».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved