Ιταλικές σειρήνες για Μπερμπάτοφ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γιουβέντους και Τζένοα είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Η εφημερίδα «Sun» αποκαλύπτει μάλιστα πως το ενδιαφέρον δεν έμεινε σε φηλολογικό επίπεδο καθώς ο μάνατζερ του Βούλγαρου επιθετικού είχε επαφές με ανθρώπους των δύο ιταλικών ομάδων.
Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή περίοδο, φαίνεται δυσαρεστημένος τον τελευταίο καιρό αφού έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» από τον Τσικαρίτο .
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο ίδιος ο 30χρονος άσος ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει άλλη ομάδα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μετά και τη μη χρησιμοποίησή του στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μαρσέιγ, για τη φάση των «16» του Champions League.