Προκάλεσε δυστύχημα παίκτης της Σίτι
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Κούρτνεϊ Μ΄πεν Βάλτερ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές καθώς προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο.
Σοκ έχει προκαλέσει στη Μάντσεστερ Σίτι η είδηση ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της, Κούρτνεϊ Μέπεν Βάλτερ ήταν αυτός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην πόλη. Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε παράβαση στους δρόμους της πόλης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 32χρονος άνδρας και μία 37χρονη γυναίκα. Η αστυνομία βρέθηκε στο μέρος και συνέλαβε τον ποδοσφαιριστή των «πολιτών».
Από την πλευρά της, η ομάδα με ανακοίνωσή της έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων με την αστυνομία να εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.