Στην αποστολή Μακρής και Μάμαλος
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Κέρκυρας, για τον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή που θα γίνει την Τετάρτη (12/1).
Νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Κώστας Μάμαλος.
Ο τεχνικός των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, επέλεξε 19 παίκτες για το ματς με τον «γηραιό», που είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης, Στολτίδης, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαϊδης, Χαμπλ, Δ. Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Μίχος, Ηλ. Ιωάννου, Καλαντζής, Κοντοδήμος, Επστάιν, Φλαβίνιο, Γκουστάβο, Μακρής, Μάμαλος.
Εκτός αποστολής, έμειναν ο τραυματίας Βενέτης, καθώς και οι Μακρυδημήτρης, Δεινόπαπας, Περνία, Μάρκοβιτς, Σιαράβας, Βλάχος, Βιόπουλος και Ψωμιάδης.