Ξέφυγε η Βαλένθια

Ξέφυγε η Βαλένθια

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Βιγιαρεάλ η Βαλένθια η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Μπιλμπάο.

Πολύ άσχημη παράδοση είχε η Βαλένθια στο «Σαν Μαμές», απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς στις 70 αναμετρήσεις που έχει δώσει στην χώρα των Βάσκων, είχε καταφέρει να φύγει με τη νίκη μόλις 14 φορές.

Ωστόσο τώρα που χρειαζόταν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς, επικράτησε κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Ο Γιορέντε στο 14’ έβαλε τους Βάσκους σε ρόλο οδηγού, με τις «νυχτερίδες» να ξυπνούν στο τελευταίο 20λεπτο και να φτάνουν στην ανατροπή.

Αρχικά ο Μάτα στο 71’ ισοφάρισε για την ομάδα του Ουνιάι Έμερι, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με το πρώτο τέρμα του Ζόνας με την φανέλα της Βαλένθια στο 81’.

Λίγο νωρίτερα η Βιγιαρεάλ έχασε ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθειά της για μία θέση στην πρώτη τριάδα. Το «κίτρινο υποβρύχιο», έμεινε στο 2-2 στο «Σαρδινέρο» απέναντι στην Σανταντέρ και πλέον βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την Βαλένθια.

Ο Αριέλ μόλις στο 3’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Ρούμπεν να ισοφαρίζει στο 66’. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 68’. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα του Κάρλος Γαρίδο έφτασε στην ισοφάριση με τον Νιλμάρ και έσωσε την παρτίδα.



Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved