Σάντος: «Και εγώ και η ΕΠΟ θέλουμε να συνεχίσουμε»

Σάντος: «Και εγώ και η ΕΠΟ θέλουμε να συνεχίσουμε»

Να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε παράλληλα πως προσπαθεί να δίνει χαρά στον ελληνικό λαό.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM», ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε αρχικά στο βραβείο του καλύτερου προπονητή που κέρδισε: «Το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου και σε όλο τον ελληνικό λαό. Μέσα από τη δουλειά μου προσπαθώ να δίνω χαρά στον ελληνικό λαό περνά δύσκολες στιγμές».

Αναφορικά με την κλήρωση των τελικών του Euro 2012, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είπε: «Η κλήρωση ήταν αρκετά καλή όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία, γιατί και αυτές οι ομάδες πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν. Όλοι ξεκινάμε στον όμιλο με 25% πιθανότητες επιτυχίας. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ενώ για τις συζητήσεις που κάνει με την ΕΠΟ για το νέο συμβόλαιο, τόνισε: «Το καλύτερο θα ήταν να υπογραφεί πριν τα τελικά του EURO 2012. Εγώ θέλω να μείνω, η Ομοσπονδία από την πλευρά της έδειξε ότι θέλει το ίδιο και μένει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα. Θα δούμε».

Σε ερώτηση για το ποια θεωρεί ότι είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη και ποιος ο άμεσος ανταγωνιστής της, ο Σάντος απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Έχει δουλευτεί συστηματικά και διαθέτει επί πολλά χρόνια τον ίδιο κορμό παικτών. Παρόλο που μέχρι στγιμής δεν έχει κάνει εμφανίσεις προηγούμενων ετών, είμαι σίγουρος θα βρει το δρόμο της και θα μας προσφέρει το φανταστικό ποδόσφαιρο που ξέρουμε.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα που είναι πιο κοντά να της πάρει τα σκήπτρα είναι η Ρεάλ, αλλά είδαμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει και βάθος, Στο τελευταίο ματς του τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε με τα δεύτερα και τα τρία της και κέρδισε  4-0 αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ αποδίδει πολύ καλά, επίσης και ο Μουρίνιο σίγουρα έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι με τις Ακαδημίες για να χτυπήσει την Μπαρτσελόνα τα επόμενα χρόνια».

Τέλος, για το αν θα επιθυμούσε ο Αϊ Βασίλης να του φέρει την πρωτιά στο Euro, τόνισε: "Υγεία για μένα και την οικογένειά μου και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Τα άλλα τα κάνουμε μόνοι μας...»



Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/08): Πρόβα τζενεράλε με Γαλλία η Εθνική Ελλάδας πριν το Eurobasket 2025
Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/08): Πρόβα τζενεράλε με Γαλλία η Εθνική Ελλάδας πριν το Eurobasket 2025
Πεκίνο: Οι πρώτοι παγκόσμιοι αγώνες με ανθρωποειδή ρομπότ είναι γεγονός - Βίντεο
Πεκίνο: Οι πρώτοι παγκόσμιοι αγώνες με ανθρωποειδή ρομπότ είναι γεγονός - Βίντεο
Super League: Η ώρα των «δικεφάλων» και της επιστροφής της ΑΕΛ
Super League: Η ώρα των «δικεφάλων» και της επιστροφής της ΑΕΛ
Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη: «Έφυγε» η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, σύντροφος του παλαίμαχου άσου
Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη: «Έφυγε» η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, σύντροφος του παλαίμαχου άσου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved