Η Μπαρτσελόνα της... Λιγόρτυνου!

Η Μπαρτσελόνα της... Λιγόρτυνου!

Μία εξαιρετική προοπτική δημιουργείται στη Λιγόρτυνο του Ηρακλείου, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει η Ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων της περιοχής, πλέον το… όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Οι Μ. Μανταδάκης, Γ. Νηστικάκης, Ε. Ευθυμιάδης, Μ. Χατζηκωνσταντίνου, Π. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Σεραφειμίδης, Γ. Ψαρρός, Α. Αγγουριδάκης, Γ. Δελιμιντήρης κ.ά., με συμπαραστάτη τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου «εν μέσω κρίσης», με τις ενέργειές τους δίνουν ελπίδα σε πολλά παιδιά της περιφέρειας.

Έπειτα από πολύ επαφές με φορείς της πόλης, με το ΔΣ της FC Barcelona, τον κ. Ν. Μάλλιαρη και την Penya Barcelonista d'Atenes (Αθηνών), οριστικοποιήθηκε το όνομα και οι βασικές αρχές του νέου αθλητικού σωματείου, οι οποίες ταυτίζονται με τη φιλοσοφία που διέπει τη FC Barcelona με τις περίφημες ακαδημίες της και του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Τεφέλι, από τον Ν. Μάλλιαρη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ιδρυτής του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής, πρώην γ.γ. του Π.Σ.Α.Π. και μέλος της FC Barcelona) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναπτυχθεί το… όραμα της Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα στη Λιγόρτυνο.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved