Μπορεί και χωρίς Τόρες
Απαντήσεις έδωσε η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» φτάνοντας στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.
Ουσιαστικά η Λίβερπουλ ήθελε την νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να ανέβει περισσότερο στην βαθμολογία. Ωστόσο ο πιο σημαντικός λόγος που ήθελε να επικρατήσει της Τσέλσι, ήταν για να δώσει απαντήσεις στον Φερνάντο Τόρες και να αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς αυτόν να επιστρέψει στις ημέρες της δόξας.
Με τον Ισπανό επιθετικό να είναι βασικός για τους «μπλε» και να μην κάνει καθόλου αισθητή την παρουσία του, η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς πήρε τη νίκη με 1-0. Για να μπορέσει να πάρει τη νίκη, φαίνεται ότι περίμενε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ο πρώην ποδοσφαιριστής της.
Στο 66’, ο Τόρες άφησε την θέση του στον Καλού και τρία λεπτά αργότερα μία ασυνεννοησία των Τσεχ και Ιβάνοβιτς ήταν αρκετή για τον νέο… ηγέτη της ομάδας, Μεϊρέλες να δώσει την νίκη στους «κόκκινους».
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη επικράτηση της Λίβερπουλ και πλησίασε στους έξι βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης. Ταυτόχρονα η Τσέλσι χάνει τις λίγες της ελπίδες για τον τίτλο, καθώς οι δέκα βαθμοί που την χωρίζουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολύ δύσκολα θα καλυφθούν.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα (73’ Νταβίντ Λουίζ), Κόουλ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Μίκελ (71’ Μαλουντά), Εσιέν, Λάμπαρντ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Τόρες (66’ Καλού)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κέλι, Τζόνσον, Κάραχερ, Αγκερ, Σκρτέλ, Λούκας, Μεϊρέλες (83’ Πόουλσεν), Τζέραρντ, Μάξι Ροντρίγκεζ (75’ Αουρέλιο), Κάουτ