Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
Μόνο οι Λοκομοτίβ Μόσχας, Τότεναμ και Άρσεναλ πήραν τη νίκη από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τις ελληνικές στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η αρχή έγινε με την αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Μόσχας που εντυπωσίασε, επικρατώντας 4-2 της Ζενίτ.
Στη συνέχεια η Άρσεναλ έστω και με δύσκολο τρόπο πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Σουόνσι. Την ίδια ώρα η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Τότεναμ, πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 της Γουλβς.
Η Μαρσέιγ που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Τρίτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ηττήθηκε στο «Βελοντρόμ» με 1-0 από την Ρεν.
Σε ότι αφορά την Ντόρτμουντ που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Χέρτα.
Η Στουρμ Γκρατς, συνεχίζει να απογοητεύει και αυτή την φορά ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-2 από την Αντμίρα. Τέλος η Ρουμπίν Καζάν δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την Κράσνονταρ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1.