«Βλέπει» Χούμελς η Μπαρτσελόνα
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, έχει δείξει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena Ser, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα ανησυχεί για τις επιλογές που έχει στην άμυνα καθώς αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει είτε τον Χαβιέ Μασεράνο είτε τον Σέρχιο Μπούσκετς.
Ο 22χρονος Χούμελς εντυπωσιάζει με την Ντόρτμουντ ενώ μέσω των Βεστφαλών κατάφερε να κληθεί στην Εθνική Γερμανίας, με την οποία έχει ήδη 9 συμμετοχές.{textlink}
Ο Χούμελς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο στο «Αλιάνζ Αρένα» δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής και έτσι η Ντόρτμουντ επωφελήθηκε το 2008 και απέκτησε τον διεθνή άσο.