Λιγοστεύουν οι ελπίδες πρόκρισης
Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Εθνική ομάδα της Ελλάδας από την Λευκορωσία και η πρόκριση δείχνει πολύ δύσκολη πλέον.
Δεν κατάφερε να ξεκινήσει θετικά η Εθνική ομάδα κάτω των 21 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013. Αυτό γιατί η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ηττήθηκε με 3-2 από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας.
Αυτό που πλήρωσαν οι Έλληνες, ήταν το νωθρό ξεκίνημα στην αναμέτρηση. Έτσι οι Λευκορώσοι στο 20’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0 με τέρματα των Κλεμποσόλοφ (13’) και Πατότσκι (18’).
Από εκεί και πέρα η Εθνική ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και το σημαντικότερο ήταν ότι κατάφερε να μειώσει πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα στο 38’ ο αρχηγός της Ελλάδας, Ποτουρίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η πίεση των Ελλήνων καρποφόρησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Στο 88’ ο Φορτούνης μετά από εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κλεμποσόλοφ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους Λευκορώσους.
Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού όπως σας την μετέδωσε το Onsports, παρακάτω.
{coveritlive}827bc2a485{/coveritlive}