ΠΑΟΚ - Μπραν, Μιχαηλίδης: «Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο»
Eurokinissi

ΠΑΟΚ - Μπραν, Μιχαηλίδης: «Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο»

Ο ΠΑΟΚ δεν θα πέσει στην… παγίδα υποτίμησης της Μπραν, με αφορμή την τελευταία της φόρμα, όπως τόνισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο αμυντικός του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους Νορβηγούς και στάθηκε στην εικόνα που θα πρέπει να έχουν οι «ασπρόμαυροι», αλλά και τη δύναμη της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής στόπερ μίλησε για:

Την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας: «Είναι καλύτερη η πορεία μας. Η δουλειά που έγινε και πέρυσι και φέτος είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε καλύτερα και σε επίπεδο νοοτροπίας. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Δουλεύουμε σωστά από το καλοκαίρι. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Τη δύναμη της έδρας: «Η Τούμπα είναι μια σκληρή έδρα, δεν βρίσκεις εύκολα στο ποδόσφαιρο τέτοια ατμόσφαιρα. Θα δυσκολευτεί η Μπραν. Θα πιεστεί και από τον κόσμο. Το κάνει καλά αυτό ο κόσμος μας. Υπάρχουν όμως παίκτες με εμπειρία και στην αντίπαλη ομάδα που θα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις».

Το επίτευγμα του Ράζβαν Λουτσέσκου που έφτασε τις 200 νίκες στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Τα νούμερα του Ραζβάν τα λένε όλα. Δεν είναι λίγες οι 200 νίκες. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Ο προπονητής, όπως ξέρετε, δουλεύει πάρα πολύ. Βγαίνουν πολλά στο γήπεδο».

Το γεγονός πως η σεζόν είναι ιστορική για το σύλλογο: «Για εμάς η χρονιά είναι ιστορική, όπως και να έχει, για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Είναι ένα κίνητρο παραπάνω να διεκδικήσουμε τρόπαια και θα παλέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τέλους».

Το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια: «Δεν κοιτάμε τους βαθμούς στη διοργάνωση, αλλά θέλουμε τη νίκη με την Μπραν για να ανέβουμε περισσότερο στη βαθμολογία. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, δεν είναι μια νίκη πρόκρισης αυτή που θα ψάξουμε. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος».

Το γεγονός ότι η Μπραν είναι ντεφορμέ κι αν υπάρχει κίνδυνος υποτίμησης: «Έχουμε πέσει αρκετές φορές σε παγίδες και είμαστε μαθημένοι και δεν θα υπάρχει θέμα στο κομμάτι να θεωρήσει κανείς ότι υποτιμούμε τον αντίπαλο».

Την προσωπική του κατάσταση και παρουσία φέτος: «Δεν έχω χάσει ματς, είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Είμαι υγιής. Έχω δουλέψει πολύ μετά τον τραυματισμό μου πριν κάποια χρόνια. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Δεν έχω πετύχει κάτι ακόμα, αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής».



EuroCup: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε αλλαγή ώρας κόντρα στον Άρη
EuroCup: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε αλλαγή ώρας κόντρα στον Άρη
Super League: «Μάχη» κορυφής για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τεράστιο «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό
Super League: «Μάχη» κορυφής για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τεράστιο «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό
Ο Αλκαράθ νίκησε τον Σίνερ σε αγώνα επίδειξης στη Νότια Κορέα
Ο Αλκαράθ νίκησε τον Σίνερ σε αγώνα επίδειξης στη Νότια Κορέα
Θλίψη στον κόσμο των σταρ: Πέθανε ο ηθοποιός του «The Thing» Τ.Κ. Κάρτερ
Θλίψη στον κόσμο των σταρ: Πέθανε ο ηθοποιός του «The Thing» Τ.Κ. Κάρτερ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved