Μπάγεβιτς: «Πληρώσαμε το άγχος»

Μπάγεβιτς: «Πληρώσαμε το άγχος»

Στο άγχος των παικτών του απέδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την ισοπαλία με την Νιούκασλ, καθώς θεωρούσε πως ο Ατρόμητος μπορούσε κάτι παραπάνω.

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε πως στο ματς στην Αγγλία, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί χωρίς πίεση και άγχος για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγιεβιτς:

Για το παιχνίδι του Ατρομήτου κόντρα στη Νιούκαστλ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Με στεναχώρησε το άγχος που έδειξαν οι παίκτες μου. Η αλήθεια είναι, ότι δεν μου έδειξαν ότι μπορούσαν στο γήπεδο (το άγχος) τους έκοψε τα πόδια και το χειρότερο από όλα ήταν το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Οι αντίπαλοι μας είχαν την κατοχή της μπάλας, εμείς δεν πιέσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά τι να κάνουμε! Πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση το έχει η Νιούκαστλ, όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις ότι κάτι είναι σίγουρο. Στο δεύτερο παιχνίδι της Αγγλίας, εμείς θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος».

Για τη φάση του γκολ: «Το γκολ του Επστάιν, ήταν μία φάση που είχαμε δουλέψει, έχοντας δει ότι από αυτή την πλευρά η αντίπαλη ομάδα είχε πρόβλημα και βγάλαμε αρκετές φάσεις με τον Επστάιν».

Για τα 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κύπελλα Ευρώπης: «Η αλήθεια είναι, ότι είναι πολλά! Είναι κάτι που αναμφίβολα ευχαριστεί έναν προπονητή, ειδικά στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα παιχνίδι σε καμία περίπτωση καθένα έχει τη δική του ομορφιά είναι ιδιαίτερα δύσκολο».

Για τους στόχους στην Ελλάδα: «Πρώτα από όλα θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στην πεντάδα και να μπούμε στα πλέι οφ. Καλύτερα να μην λέμε μεγάλα λόγια και να είμαστε προσγειωμένοι. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα».



Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία
Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία
ΑΕΛ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Πανσερραϊκό
ΑΕΛ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Πανσερραϊκό
Πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο: Το γιόρτασαν οι φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη!
Πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο: Το γιόρτασαν οι φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη!
Κύπελλο Ελλάδας: Το σήκωσε ο ΟΦΗ - Η απονομή και η «χρυσή βίβλος»
Κύπελλο Ελλάδας: Το σήκωσε ο ΟΦΗ - Η απονομή και η «χρυσή βίβλος»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved