Εθνική Γερμανίας: Με Ρόις η αποστολή

Εθνική Γερμανίας: Με Ρόις η αποστολή

Την αποστολή για τα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ισπανία ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Μάρκο Ρόις.

Με τον Μάρκο Ρόις θα πορευτεί η Εθνική ομάδα της Γερμανίας για τα επόμενα δύο παιχνίδια της. Τα «πάντσερ» θα αντιμετωπίσουν στις 14 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη το Γιβραλτάρ, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Βίγκο για την αναμέτρηση με την Ισπανία.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ είχε χάσει τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Πολωνία τον προηγούμενο μήνα καθώς ήταν τραυματίας και έτσι επιστρέφει κανονικά στην αποστολή. Μαζί του, επιστρέφουν και οι Σάμι Κεντίρα, Λαρς Μπέντερ και Μπένεντικ Χιέβεντες που ήταν εκτός για τον ίδιο λόγο.  

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμαν Βάιντερφελερ (Ντόρτμουντ), Ρον – Ρόμπερτ Ζίλερ (Αννόβερο).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Έρικ Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ματίας Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Γιόνας Έκτορ (Κολωνία), Μπένεντικτ Χιέβεντες (Σάλκε), Σκοντράν Μουστάφι (Βαλένθια), Αντόνιο Ρέντιγκερ (Στουτγκάρδη), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ).
ΜΕΣΟΙ: Καρίμ Αράμπι Μπελ (Λεβερκούζεν), Λαρς Μπέντερ (Λεβερκούζεν), Σάμι  Κεντίρα (Ρεάλ Μαδρίτης), Κρίστοφ Κράμερ (Γκλάντμπαχ), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Αντρέ Σούρλε (Τσέλσι).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν Μονάχου), Μαξ Κρούσε (Γκλάντμπαχ), Κέβιβ Βόλαντ (Χόφενχαϊμ)



Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κλέιτον
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κλέιτον
Καρλίκ Τζόουνς: «Στην Παρτιζάν πήγα λόγω Ομπράντοβιτς»
Καρλίκ Τζόουνς: «Στην Παρτιζάν πήγα λόγω Ομπράντοβιτς»
Καρίμ Μπενζεμά: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «βόμβα» - Το «αντίο» του Γάλλου στην Αλ Ιτιχάντ
Καρίμ Μπενζεμά: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «βόμβα» - Το «αντίο» του Γάλλου στην Αλ Ιτιχάντ
Σενγκούν: «Απογοητευτικό που δε θα βρίσκομαι στο All Sta Game»
Σενγκούν: «Απογοητευτικό που δε θα βρίσκομαι στο All Sta Game»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved