Champions League: Όλα τα γκολ στους αγώνες της Τρίτης (27/10)

Champions League: Όλα τα γκολ στους αγώνες της Τρίτης (27/10)

Champions League: Ματσάρες επεφύλασσε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης

Το «πάλεψε» όσο μπορούσε, είχε μεγάλες ευκαιρίες χωρίς να τις εκμεταλλευτεί, αλλά στο τέλος ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο «Ντραγκάο», γνωρίζοντας την ήττα από την Πόρτο στο «Ντραγκάο», που επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Φάμπιο Βιεϊρά στο 11’ και Ολιβέιρα στο 85’, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Επιστροφή από την «κόλαση» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 ως το 87ο λεπτό από την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ», αλλά τελικά ισοφάρισε (2-2) στις καθυστερήσεις και πήρε τον πρώτο βαθμό της στο φετινό Champions League.

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η «βασίλισσα» έχασε άλλους δύο βαθμούς κι όσο κι αν ξενίζει, είναι ουραγός στο 2ο όμιλο. Αντίθετα, τα «πουλάρια» μετά το βαθμό στο «Μεάτσα» πρόσθεσαν άλλον έναν στη συγκομιδή τους και ισοβαθμούν με την Ίντερ, έχοντας αναδειχθεί ισόπαλοι με το ίδιο σκορ στο «Μεάτσα», στην πρεμιέρα.

Αντίθετα, η Ίντερ δεν κατόρθωσε να νικήσει ούτε τη 2η αγωνιστική, καθώς η Σαχτάρ κράτησε το «μηδέν» απέναντι στους «νερατζούρι» και τους υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχή ισοπαλία. Ταυτόχρονα, οι Ουκρανοί έμειναν αήττητοι απέναντι στα δύο «μεγαθήρια» του 2ου ομίλου, καθώς στην πρεμιέρα είχαν νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του φαβορί, νίκησε άνετα τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με 3-0 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έκανε το «2Χ2» και είναι απόλυτη υποψήφια για την πρώτη θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού (3ος).

Ωραίο παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές έγινε στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο νίκησε τη Σάλτσμπουργκ με 3-2 χάρις στον Ζοάο Φέλιξ που αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 και ύστερα σημείωσε το τρίτο και νικητήριο γκολ (1ος όμιλος). Η Μπάγερν, που είχε περάσει νωρίτερα με νίκη 2-1 από τη Μόσχα έφτασε στους 6 βαθμούς και δεν δείχνει να απειλείται σε αυτό το γκρουπ.

Για τον 4ο όμιλο, η Λίβερπουλ διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας της Μίντιλαντ στο «Άνφιλντ» με 2-0, χάρις σε γκολ του Ζότα που αποδεικνύεται μια «αθόρυβη» αλλά πολύ ουσιαστική και χρήσιμη μεταγραφή και τοπυ Σαλάχ. Σπουδαίος αγώνας παιχνίδι έγινε στο «Gewiss Stadium», όπου η Αταλάντα βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τον Άγιαξ, αλλά με δύο γκολ σε έξι λεπτά από τον Ντούβαν Ζαπάτα έσωσε ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Πρώτος όμιλος
Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν 1-2 (70΄Μίραντσουκ- 14΄Γκορέτσκα, 79΄Κίμιχ)
Ατλέτικο – Σάλτσμπουργκ 3-2 (29΄Γιορέντε, 52΄, 86΄Ζοάο Φέλιξ- 41΄Σομποσλάι, 48΄Μπερίσα)

 
 

Δεύτερος όμιλος
Σαχτάρ – Ίντερ 0-0
Γκλάντμπαχ – Ρεάλ 2-2 (33΄, 60΄Τουράμ- 86΄Μπενζεμά, 90+3΄Καζεμίρο)

 

Τρίτος όμιλος
Πόρτο – Ολυμπιακός 2-0 (12΄Φάμπιο Βιεϊρά, 85΄Ολιβέιρα)
Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (18΄Φεράν Τόρες, 76΄Γκιντογκάν, 82΄Στέρλινγκ)

 

Τέταρτος όμιλος
Αταλάντα – Άγιαξ 2-2 (54΄, 60΄Ζαπάτα-30΄Τάντιτς, 38 Τραορέ)
Λίβερπουλ – Μίντιλαντ 2-0 (56΄Ζότα, 90+2΄Σαλάχ)

 
 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved