Champions League: Όλα τα γκολ και οι βαθμολογίες των ομίλων της Τετάρτης (videos)

Champions League: Όλα τα γκολ και οι βαθμολογίες των ομίλων της Τετάρτης (videos)

Champions League: Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης που ολοκλήρωσαν την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης

Η συντριβή της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπάγερν, το «διπλό» της Λίβερπουλ στο Άμστερνταμ, η μοιρασιά Ίντερ και Γκλάντμπαχ στο Μιλάνο και η ανατροπή της Σίτι στο «Ετιχαντ» ξεχώρισαν από το «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League πέρα από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ.

Το αυτογκόλ του Ταλιαφίκο στο ξεκίνημα του ματς έκρινε το νικητή στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ. Η Λίβερπουλ έστω κι αν δεν σκόραρε η ίδια πήρε τη μεγάλη νίκη επί του Άγιαξ με 1-0, μία νίκη που ήθελε πάρα πολύ μετά τη συντριβή που είχε γνωρίσει στην Premier League από την Αστον Βίλα και την ισοπαλία με την Έβερτον.  Σε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο Ίντερ και Γκλάντμπαχ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τρομερό φινάλε στην αναμέτρηση.

Με το... δεξί μπήκε στον 3ο όμιλο, όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς του γκρουπ Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Πόρτο το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε σχετικά άνετα στην ανατροπή με 3-1 και μπήκε από νωρίς σε θέση... οδηγού για την πρόκριση.

Η απώλεια του Σερζ Γκνάμπρι (βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό) δεν επηρέασε καθόλου την Μπάγερν. Σαν... καλοκουρδισμένη μηχανή η ομάδα του Μονάχου «καθάρισε» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο το ντέρμπι του 1ου ομίλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης και με το εμφατικό 4-0 έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο στη Λισαβόνα.

«Κακή παρένθεση» αποδείχθηκε για την Αταλάντα η συντριβή στο «Σαν Πάολο» από την Νάπολι το περασμένο Σάββατο στη Serie A (4-1). Η ομάδα του Μπέργκαμο συνήλθε άμεσα και χρειάστηκε μόλις 17 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει 3 γκολ εις βάρος της Μίντιλαντ και να φύγει από την MCH Αρένα με το εμφατικό 4-0, για τον 4ο γκρουπ. Το ντεμπούτο της Μίντιλαντ στους ομίλους του Champions League εξελίχθηκε σε... τραυματική εμπειρία για τους Δανούς.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 1ης αγωνιστικής:

1ος Ομιλος

Σάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2 (41΄ Στσομποσλάι, 50΄ Γιουνούζοβιτς - 19΄ Έντερ, 75΄ Λισάκοβιτς)

Μπάγερν Μονάχου- Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0 (28΄,72΄ Κομάν, 41΄ Γκορέτσκα, 66΄ Τολισό)

2ος Ομιλος
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 2-3 (54΄ Μόντριτς, 59΄ Βινίσιους - 29΄ Τέτε, 34΄αυτ. Βαράν, 42΄ Σόλομον)

Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2 (49΄,90΄ Λουκάκου - 63΄πεν. Μπενσεμπαϊνί, 84΄ Χόφμαν)

3ος Ομιλος
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-0 (90΄+1 Χασάν)

Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1 (21΄πεν. Αγουέρο, 65΄ Γκουντογκάν, 73΄ Τόρες - 14΄ Λουίς Ντίας)

4ος Ομιλος
Αγιαξ - Λίβερπουλ 0-1 (35΄αυτ. Ταλιαφίκο)


Μίντιλαντ- Αταλάντα 0-4 (26΄ Ζαπάτα, 36΄ Γκόμες, 42΄ Μουριέλ, 89΄ Μίραντσουκ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ GALLERY ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved