Βιλανόβα: «Μου άρεσε η αντίδραση των παικτών μου»
Ικανοποιημένος περισσότερο για την αντίδραση των παικτών του μετά το 2-1 της Σπαρτάκ Μόσχας, παρά για την συνολική εικόνα της ομάδας του, έμεινε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα.
Οι «μπλαουγκράνα» τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στους Ρώσους, αφού χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1, με τον Τίτο Βιλάνόβα να ικανοποιείται για την ανατροπή στο τέλος του ματς.
«Παίξαμε καλά, όχι όμως τέλεια. Το καλύτερο ήταν η αντίδραση των παικτών μου μετά το 2-1 της Σπαρτάκ. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Ήταν δύσκολο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα των αντιπάλων μας και στις αντεπιθέσεις μας δημιούργησαν πρόβλημα», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ετυχώς ανατρέψαμε το σκορ. Οι ομάδες χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού όταν μας αντιμετωπίζουν».