«Χ»ωρίς… συγκινήσεις

«Χ»ωρίς… συγκινήσεις

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης (23/02) στην πρώτη «μάχη» των 16 του Champions League.

Οι δύο ομάδες είχαν ρίξει το… βάρος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να μην δούμε καλό θέαμα στο «Βελοντρόμ» και μοιραία το «στείρο» 0-0 σημάδεψε την αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με κινητήριο «μοχλό» τον Νάνι θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Μάλιστα, μόλις στο 2’ ο Πορτογάλος έκανε το σουτ, από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 9’ ο Νάνι εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί της Μαρσέιγ απομάκρυναν, αλλά το δυνατό σουτ Φλέτσερ έξω από την περιοχή, βρήκε σε ετοιμότητα τον Μανταντά που με διπλή επέμβαση μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, οι Γάλλοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Βαν Ντερ Σαρ, αλλά το σουτ του Μπραντάο στο 29’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ολλανδό πορτιέρο.

Στο 41’ ο Ρεμί σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Σμόλινγκ με κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ, προτού ο Μπραντάο γίνει απειλητικός για την εστία των Άγγλων. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Αγιού θέλησε να αιφνιδιάσει τον Βαν Ντερ Σαρ, αλλά ο Ολλανδός μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια… διαφορά με το πρώτο μέρος, καθώς και οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα μετόπισθεν και έψαχναν κυρίως τις αντεπιθέσεις για να «χτυπήσουν». Μάλιστα, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 63’ για να δούμε μια καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες, όταν ο Αγιού έκανε το σουτ, από πλάγια θέση, αλλά ο Μπραντάο δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να απειλήσει.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ο’ Σέι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Νάνι δεν κατάφερε με «τακουνάκι» να βρει συμπαίκτη, ο Ντιαβαρά δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Μπερμπάτοφ, αλλά με τάκλιν αυτοθυσίας από τον Εμ Μπιά, ο Βούλγαρος επιθετικός δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, ήταν για τους Άγγλους, όταν ο Μπερμπάτοφ «έψαξε» τον Νάνι, αλλά ο Μανταντά βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε, πριν ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» γίνει απειλητικός.

Στην συνέχεια, οι Μασσαλοί θέλησαν να πιέσουν για ένα τέρμα που θα τους έδινε τον πρώτο… λόγο για τον επαναληπτικό στο «Θέατρο των ονείρων», αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Βαν Ντερ Σαρ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, εδώ.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved