Στο τέλος ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ… καίγεται!

Στο τέλος ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ… καίγεται!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τις μάσκες που έπεσαν, για την νέα αλητεία της Euroleague, την σιωπηρή τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και για ένα ματς με τεράστια ΙΣΤΟΡΙΚΗ σημασία

Θέλει η Euroleague να κρυφτεί και η… χαρά δεν την αφήνει. Για μία ακόμα φορά η διοργανώτρια αρχή που θέλει να αυτοαποκαλείται κορυφαία στην Ευρώπη, απέδειξε το μένος της, το κόμπλεξ της και την εμπάθειά της προς τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προσωπικά.  Μετά από την άνευ προηγουμένου και άνευ… λογικής τιμωρίας που επέβαλλε στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» (με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 12 μήνες), λόγω των σχολίων του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, που ουδεμία σχέση είχαν με την διοργάνωση, ήρθε και η νέα… αλητεία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το που έγινε γνωστή η τιμωρία που ήρθε από το γραφείο του Τζόρντι Μπερτομέου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις. Άσκησε έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague και παράλληλα έκανε αίτηση ανάκλησης της απόφασης μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Η κοινή λογική έλεγε πως ο Τζόρντι Μπερτομέου και η παρέα του θα έκαναν δεκτό το αίτημα μιας και αυτό είναι το.. .λογικό και το σύνηθες. Όμως, όχι. Το κόμπλεξ είναι απύθμενο. Το παρεάκι της Βαρκελώνης πριν από λίγο έκανε γνωστό πως δεν δέχεται την αίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ανάκληση της τιμωρίας του μέχρι να βγει η απόφαση της έφεσης που έχει ασκήσει και οι μάσκες έπεσαν και πάλι (είναι γνωστό σε όλους πως με το που πέσουν οι μάσκες, ακολουθεί η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου με ότι αυτό συνεπάγεται). Αυτό δεν είναι κάτι άλλο πέραν μιας νέας σιωπηρής τιμωρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Του ανθρώπου που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει βάλει δεκάδες εκατομμύρια και έχει στηρίξει όσο λίγοι στην Ευρώπη την διοργάνωση. Με πολλούς τρόπους.

Πλέον, μοναδικοί υπεύθυνοι για ότι επακολουθήσει θα είναι ο Τζόρντι Μπεροτομέου και οι συνεργάτες του. Κανείς άλλος. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Όπως όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας με την Μπασκόνια, πλέον είναι… ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ σημασίας. Αυτός ο αγώνας ίσως είναι ο τελευταίος του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Ή ίσως είναι ο τελευταίος του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην διοικητική του ηγεσία… Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει ήδη ξεκινήσεις τις διεργασίες αναφορικά με το δημοψήφισμα που έχει ανακοινώσει. Για το αν ο κόσμος θέλει να συνεχίσει να βλέπει την ομάδα του σε αυτή τη διοργάνωση ή όχι….

ΥΓ1: Καλή η προπαγάνδα, αλλά όλα έχουν και ένα όριο… Όχι κύριοι δεν θα χάσει περισσότερο ο Παναθηναϊκός αν φύγει από την Euroleague. Η διοργάνωση θα γίνει φτωχότερη αν φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός υπήρχε και χωρίς την κοινοπραξία της Βαρκελώνης. Θα υπάρχει και μετά.

ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε πήγε τρέχοντας να παρακαλέσει για να υπογράψει πρώτος τη συμμετοχή του στην νέα μορφή της διοργάνωσης. Τελευταίος υπέγραψε και μετά από ατελείωτη σκέψη και χιλιάδες προβληματισμούς.

ΥΓ3: Ναι. Ο Παναθηναϊκός έχει υπογράψει μια σύμβαση η οποία έχει συγκεκριμένους όρους. Πουθενά, όμως, δεν υπάρχει όρος που αναφέρει ότι θα κάθεται να τον.. γλεντάνε και αυτός θα το δέχεται.

ΥΓ4: Οι πρώτες απαντήσεις στην Euroleague και στον Μπερτομέου θα έρθουν από το ΟΑΚΑ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα»

Η αλητεία συνεχίζεται: Απορρίφθηκε το αίτημα αναστολής της ποινής του Δ.Γιαννακόπουλου!

Η αλητεία συνεχίζεται: Απορρίφθηκε το αίτημα αναστολής της ποινής του Δ.Γιαννακόπουλου!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved