Το γουστάρουν και την… γουστάρουν!

Το γουστάρουν και την… γουστάρουν!

Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής γράφει για τη ψυχολογία της ΑΕΚ που είναι στα… ουράνια και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της που περνάει και στην κερκίδα.

Ωραίο απόγευμα το χθεσινό στο ΟΑΚΑ. Μπορεί ο κόσμος να μην ήταν αρκετός καθώς περίπου 10.000 φίλοι της Ένωσης ανηφόρησαν για την Καλογρέζα με την ώρα να μη βολεύει.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο όμως, χάρηκαν με τη ψυχή τους τη νίκη και την πρόκριση του «δικεφάλου». Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η ΑΕΚ ακόμα και στη φετινή Superleague θα είχε σίγουρα μία θέση στα play-off.

Κάτι που αποδείχθηκε τόσο απέναντι στον Ατρόμητο όσο και επί της Κέρκυρας. Η Ένωση και ο κόσμος της, θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την άνοδο. Με αυτό το ρόστερ και την εικόνα που δείχνει εντός αγωνιστικού δεν θα υπάρξει ομάδα που θα της κόψει το δρόμο προς την πρώτη κατηγορία.

Έτσι, το μεγάλο στοίχημα αφορά το θεσμό του Κυπέλλου. Με όλα τα μεγάλα ονόματα πλην του Ολυμπιακού να έχουν τεθεί εκτός μάχης, οι ελπίδες της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου, μόνο απίθανες δεν είναι.

Ο κόσμος, βλέπει την πολλή δουλειά που γίνεται από τον Τραϊανό Δέλλα και από τη στιγμή που οι οπαδοί της θεωρούν κάτι ξεχωριστό το να είσαι ΑΕΚ, οφείλουν να αποθεώσουν την ομάδα για την εικόνα που δείχνει. Κάτι που κάνουν με την κάθε ευκαιρία όπως έγινε χθες.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και θύμισε πολλά από το παρελθόν. Ο κόσμος βλέπει ξανά όραμα και ελπίδα για την κατάκτηση τίτλων. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την πλευρά τους, επίσης… γουστάρουν όλη την προσπάθεια που γίνεται.

Σε κάθε γκολ από τους πανηγυρισμούς και μόνο φαίνεται πως όλοι νιώθουν σαν μία οικογένεια. Όλοι τους χαίρονται που βρίσκονται σε αυτή την προσπάθεια και το δείχνουν με την αυτοπεποίθηση που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτά τα στοιχεία, η ΑΕΚ μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Και η ευκαιρία της να το αποδείξει έρχεται από το Κύπελλο όπου εκεί αντιμετωπίζει αντιπάλους του διαμετρήματός της και του επιπέδου της.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved