Αμορόσο: «Μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες» (video)

Αμορόσο: «Μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες» (video)

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Αμορόσο, μίλησε στην κάμερα του Onsports TV και τόνισε πως με τη στήριξη του κόσμου του και με την αλλαγή στη φιλοσοφία το «τριφύλλι» μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο στη Volleyleague.

Μετά από έναν τραγικό πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Καλμαζίδη στο «τιμόνι» και τους παίκτες του… αναγεννημένους, έκανε τρεις σερί νίκες, με μεγαλύτερη αυτή επί της ΑΕΚ (3-2) την Παρασκευή, για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας της Volleyleague. Ένας από τους παίκτες που άλλαξε πρόσωπο με την έναρξη του δεύτερου γύρου, ο Μίκαελ Αμορόσο, μιλά στην κάμερα του Onsports TV για την ανάκαμψη του «τριφυλλιού» και τη μαχητική ψυχή που βγάζουν οι «πράσινοι» σε κάθε παιχνίδι.

Ο Καναδός κεντρικός απέδωσε την βελτίωση της ομάδας του στην αλλαγή φιλοσοφίας μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, αλλά και στην απίστευτη στήριξη του κόσμου. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αμορόσο «… δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, κάθε πόντος που παίρνουμε είναι πρώτα για αυτούς και μετά για εμάς», υπογραμμίζοντας πως με τέτοιο κόσμο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να σταθεί ως ίσος προς ίσο απέναντι σε κάθε αντίπαλο…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τί άλλαξε και ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες;

«Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα έχει δυνατότητες. Είναι εύκολο να πούμε πως στον πρώτο γύρο είχαμε μερικές άτυχες στιγμές, όμως δεν είναι αλήθεια. Μόνοι μας βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή την κατάσταση, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι, θα είχαμε περισσότερους πόντους στον πρώτο γύρο. Στη διάρκεια της διακοπής των Χριστουγέννων, ένα κομμάτι για το οποίο μιλήσαμε και μας μίλησε κι ο προπονητής, ήταν το να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Αυτό φαίνεται πια και στο γήπεδο. Παίζουμε όλοι μαζί, δεν υπάρχει δυσαρέσκεια για λάθη, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Τα καταφέραμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η ΑΕΚ, γιατί ήμασταν ενωμένοι. Όσοι ήταν στο γήπεδο, όσοι ήταν στον πάγκο, παίξαμε όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον κι αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για πρώτη φορά, ο Παναθηναϊκός δεν είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Πως νιώθεις;

«Είμαι χαρούμενος. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το πως παίζουμε. Αν προσέξετε τώρα, παίζουμε καλά και είμαστε χαρούμενοι. Παίζουμε με χαμόγελο, και για τον κόσμο που μας υποστηρίζει. Το δείχνουμε σε κάθε πόντο που παίρνουμε μέσα στα ματς. Κάθε πόντος που παίρνουμε είναι για εμάς και για τον κόσμο. Στο πρώτο μισό της σεζόν παίξαμε αρκετά για τον εαυτό μας. Πήραμε τρεις σερί νίκες και είναι λογικό να είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας, με δύσκολα παιχνίδια. Θα παίξουμε εκτός έδρας με τον Φοίνικα Σύρου, μια πολύ δυνατή ομάδα. Όμως, αν παίξουμε όπως σήμερα (σ.σ. απέναντι στην ΑΕΚ), μπορούμε να κοντράρουμε τον καθέναν».

Μίλησες για τον κόσμο, σας δίνει έξτρα κίνητρο η παρουσία των οπαδών;

«Απόλυτα. Σίγουρα έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και πιστεύω από τους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά μου σε αυτή την πλευρά του κόσμου και δεν έχω συναντήσει ξανά ποτέ στη ζωή μου τέτοια υποστήριξη, από την ομάδα κι από τον κόσμο. Με σταματάει κόσμος στον δρόμο και μου λέει σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε. Σε κάθε μας παιχνίδι, μια ματιά στις κερκίδες αρκεί. Έχουμε έξι παίκτες στο γήπεδο, τους αναπληρωματικούς, τον προπονητή μας και εκατοντάδες παίκτες στις κερκίδες! Γι' αυτούς πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αμορόσο: «Μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες» (video)



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved