Στα ύψη οι τιμές στα λονδρέζικα ξενοδοχεία

Στα ύψη οι τιμές στα λονδρέζικα ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία που τώρα χρεώνουν 300$, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αυξάνουν τις τιμές σε 1600$!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούσαν πάντα μία ιδανική ευκαιρία για αρπαχτές από κάθε λογής επαγγελματικό κλάδο.

Ειδικά σε εποχή οικονομικής κρίσης, οι ξενοδόχοι του Λονδίνου αποφάσισαν να βγάλουν τα… σπασμένα της σεζόν τον επόμενο Αύγουστο, όταν η πόλη τους θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία της αγγλικής πρωτεύουσας έχουν ήδη –το λιγότερο- διπλασιάσει τις τιμές τους για τις δύο εβδομάδες της διοργάνωσης, ενώ ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις σημαντικότερες αθλητικές εγκαταστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα 4στερου ξενοδοχείου, το οποίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα χρεώνει 1.600 δολάρια τα ίδια δωμάτια που τώρα κοστίζουν 300$!

Αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ο δήμαρχος του Λονδίνου προειδοποίησε τον κλάδο για τη ζημιά που θα κάνουν στο κύρος της χώρας: «Δεν πρέπει να δώσουμε την εικόνα άπληστων ανθρώπων, καρχαριών που θα προσπαθήσουν να βγάλουν ό,τι μπορούν από τους Αγώνες με κάθε τρόπο. Αυτές οι πράξεις θα καταστρέψουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον υπόλοιπο τουριστικό τομέα, με συνέπειες που θα βιώσουμε τις επόμενες δεκαετίες», τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον.



Βόλεϊ Γυναικών: Στα ημιτελικά τα απίθανα κορίτσια του ΖΑΟΝ και νέο Ολυμπιακό... κάζο
Βόλεϊ Γυναικών: Στα ημιτελικά τα απίθανα κορίτσια του ΖΑΟΝ και νέο Ολυμπιακό... κάζο
Βόλεϊ Γυναικών: Εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης
Βόλεϊ Γυναικών: Εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης
Εθνική Ελλάδας: Στην κρύα Βουδαπέστη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα
Εθνική Ελλάδας: Στην κρύα Βουδαπέστη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα
Ελλάδα, έχεις... Παναθηναϊκό ταλέντο!
Ελλάδα, έχεις... Παναθηναϊκό ταλέντο!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved