Oλυμπιακοί Αγώνες 2012: Ξεκίνησε ο στίβος, ξεκίνησε και η… βροχή

Oλυμπιακοί Αγώνες 2012: Ξεκίνησε ο στίβος, ξεκίνησε και η… βροχή

Ανοιξαν… οι ουρανοί στο Λονδίνο, το πρωί της Παρασκευής (3/08) ταυτόχρονα με την έναρξη των αγωνισμάτων του στίβου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται αισθητά οι προσπάθειες των… τυχερών αθλητών που αγωνίζονταν στα προκριματικά των αθλημάτων τους.

Η βροχή είναι μόνιμος… σύντροφος του Λονδίνου και έχει κάνει πολλές φορές την εμφάνισή της από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ ως γνωστόν ένα από τα πιο γνωστά ολυμπιακά… αξεσουάρ που πρότειναν οι διοργανωτές να αγοράσουν οι επισκέπτες της πόλης, ήταν οι ολυμπιακές ομπρέλες.

Πρόσφατα μάλιστα, η βροχή, στάθηκε και αφορμή να… γράψει ιστορία το τένις, καθώς ήταν η πρώτη φορά που αγώνες του ολυμπιακού τουρνουά διεξήχθησαν υποχρεωτικά με κλειστή οροφή.

Ωστόσο, αν κάποια αθλήματα διεξάγονται σε κλειστές Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και κάποια άλλα δεν επηρεάζονται άμεσα από τη βροχή, για το στίβο αυτή αποτελεί ιδιαίτερο εμπόδιο, καθώς δυσκολεύει τόσο την προσπάθεια των αθλητών αυτή καθ’ αυτή αφού δεν τους επιτρέπει να κρατηθούν ζεστοί μέχρι την επόμενη προσπάθειά τους, όσο και τις επιδόσεις τους, που είναι απαραίτητες για να περάσουν την προκριματική φάση.

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της το πρωί, ενώ σταμάτησε μετά από ένα δίωρο, αφήνοντας όμως τους διαδρόμους, τα σκάμματα και τις βαλβίδες γεμάτα νερά, ενώ τα σύννεφα προμηνύουν ότι θα υπάρχει και… συνέχεια.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την Τζέσικα Ενις το πρωί της Παρασκευής (3/08) να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια του επτάθλου με χρόνο 12.54.

Ισως επειδή ως Βρετανίδα έχει… συνηθίσει το βροχερό καιρό του Λονδίνου…



Ανατροπή με Τσιμίκα: «Μένει στη Ρόμα»
Ανατροπή με Τσιμίκα: «Μένει στη Ρόμα»
EuroLeague: Δοκιμασία της «Βασίλισσας» στο Παρίσι
EuroLeague: Δοκιμασία της «Βασίλισσας» στο Παρίσι
ESPN: «Ο Γιάννης έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μπακς»
ESPN: «Ο Γιάννης έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μπακς»
Ολυμπιακός: Πετάει για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ – Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός: Πετάει για τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ – Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved