Ολυμπιακοί Αγώνες – Κολύμβηση: Δημητριάδης: «Μεγάλη εμπειρία»
Στα τελευταία μέτρα της κούρσας των 200μ. πεταλούδας ο Στέφανος Δημητριάδης δεν κατάφερε να ανοίξει όσο θα ήθελε, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Έλληνας κολυμβητής.
Ο νεαρός αθλητής κατετάγη 23ος στο σύνολο των προκριματικών με χρόνο 1:58,79 και μετά το τέλος μίλησε για την εμπειρία του. «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα που μπόρεσα να ζήσω αυτή τη διοργάνωση. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με μεγάλους αθλητές, όπως τον Φελπς, τον Ματσούντα και άλλους και περίμενα περισσότερα πράγματα από τον εαυτό μου, ένα χρόνο κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ, αλλά δεν πήγα όπως επιθυμούσα», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε κάνοντας έναν… απολογισμό της κούρσας του αλλά και τη συνέχεια: «Στην κούρσα ένιωσα καλά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσα να ανοίξω όσο ήθελα. Ευελπιστώ σε μια καλύτερη κούρσα στα 100μ πεταλούδα».